caylakpenguen
Aktif Üye
- 3 Ara 2020
- 152
Paylaşmak güzeldir SotaA.slm abim son zamanlar biraz yoğunluğum vardı. Çok şükür atlattım.
Betik süper şekilde çalışıyor. Ellerin dert görmesin.
Aynı kişiler anket sonucuna bakmak için defalarca konuya bakabiliyor. Gösterimdeki sayı o nedenle yüksek görünebilir.Sota Başkan anket içeren konuları görmek için ankete katılım oylama şartı getirilebilir mi ?
900'küsür gösterim ankete katılım 25 kişi ankete katılım olmayınca az olunca anketin anlamı kalmıyor
Benim bildiğim değişmediyse burda öyle ise sistem aynı IP numasını yada K.adı kayıt ediyor onu tekrar yazmıyorAynı kişiler anket sonucuna bakmak için defalarca konuya bakabiliyor. Gösterimdeki sayı o nedenle yüksek görünebilir.
Aynı kişiler anket sonucuna bakmak için defalarca konuya bakabiliyor. Gösterimdeki sayı o nedenle yüksek görünebilir.
O başka,sayfa görüntüleme başka mübarekBenim bildiğim değişmediyse burda öyle ise sistem aynı IP numasını yada K.adı kayıt ediyor onu tekrar yazmıyor
Bu şekilde zorlama hiç görmedim (yazılımsal olarak)Sota Başkan anket içeren konuları görmek için ankete katılım oylama şartı getirilebilir mi ?
900'küsür gösterim ankete katılım 25 kişi ankete katılım olmayınca az olunca anketin anlamı kalmıyor
Biliyorum Başkan olurmu yapılabilirmi diye meraktan sordum cevap için teşekkürlerBu şekilde zorlama hiç görmedim (yazılımsal olarak)
Mesala belirli konuyu okuma zorunluluğu getirebiliyoruz senin istediğin değişik bir durum
Eveti seçmen yeterli.Edit......