By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Konunun birinde denedim.Eveti seçmen yeterli.
Konunun birinde denedim.Eveti seçmen yeterli.
Aynı özellik x forumda vardı burda aktif değildi buraya,da geldi demek Başkan hayırlı olsunArkadaşlar artık konulara atılan mesajlara oy verip o mesajı öne çıkarabilirsiniz.
Aynı zamanda yetkisi olan üye grupları Sorulara çözüm üreten mesajlara çözüm etiketini aktif edebilecekler.
Örnek konu
Philips 49pus6101 ekran kararmasi
Iyi gunler. 4 yillik philips 49pus6101 led tv imde ekran gitti ses var. Ilk once ekran hafiften karardi 10 veya 15 dakika sonra tamamen gitti. Yurt disinda yaşıyorum burda tamir imkanlari cok kısıtlı servislere gondermektense atmak daha karli. Bu sorunu tamire merakli biri olarak ucuza...tavsiyeforumu.com
Bu fonksiyonun aktif olabilmesi için yeni konu açarken konu tipinin soru olarak seçilmiş olması gerekir.
(KONU SORU İÇERİKLİYSE BU ALANI SEÇİNİZ) değilse tartışmada kalabilir.
Yetkisi olan arkadaşlarımızı sonradan da konu türü düzenlemesini yapabilirler.
Tüm altforumların düzenlemesi zaman alacaktır.
Şuan bazı forumlarda soru alanını görememeniz normal.
Bu özellik uzun zamandır vardı. Bu fonksiyonu yapısını bozan başka yardımcı programlar vardı.Aynı özellik x forumda vardı burda aktif değildi buraya,da geldi demek Başkan hayırlı olsun
Forumda ilk çözümü yapan Emmi oldu teraspy hocam buna sevinecek
Biliyorum Başkan üç ay sonra sorun çıktı x özellik vardı ya o özellik artık yok kaldırdım deme yeterBu özellik uzun zamandır vardı. Bu fonksiyonu yapısını bozan başka yardımcı programlar vardı.
Geçen gün bunları düzenlemesi yaptık.
Biliyorum Başkan üç ay sonra sorun çıktı x özellik vardı ya o özellik artık yok kaldırdım deme yeter
izmir içi panel tamir servisi tavsiye edebilir misiniz. 3adet 32inç tv cof ları degişcek
yanlış yere yazmışın aşağıdaki konuya yaz
yanlış yere yazmışın aşağıdaki konuya yaz
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Mümkünse bu Tv ye ait orijinal full yazılım verebilir misiniz? seri no yazarmısınıztavsiyeforumu.com