Geri buraya taşıyım.
Kolun yorulmadı mı taşırkenMesajınız tekrar burada
Yetkin varsa ortalığı toplamak düzgün görünmesini sağlamaya çalışmak görevimiz. Bu sıkıntılı günlerde sizleri de güldürdüm. Fena mı oldu.Kolun yorulmadı mı taşırken
Yoo,süper oldu ,ben de diyorum "benim başlıkları kim düzenliyor" diyeYetkin varsa ortalığı toplamak düzgün görünmesini sağlamaya çalışmak görevimiz. Bu sıkıntılı günlerde sizleri de güldürdüm. Fena mı oldu.
Foruma yeni üye oldum. Yeni konu aç seçeneğini bulamiyorum
Böyle ayarımız yok.Sota Başkan oto kontrol gelmiş foruma mesajlar online değilsen geçikmeli x kişi mesaj yazdı diyor
dakikalar sonra o mesaj görünüyor yeni fark ettim girmeden biri msj yazmış baktım yazılan msj yok 3-5 dk
sonra o mesaj göründü
Arka planda bişeyler düzeltilmiş o kadar bekledim hep oluyordu sorun kalmamış şimdi olmuyorBöyle ayarımız yok.
Benimde bilmediğim bir özellik mi diye şüphe ettim
Birdaha denk gelir bana özelden ss atarmısın.
Cache modülünü devre bırakıp geri etkinleştirdimArka planda bişeyler düzeltilmiş o kadar bekledim hep oluyordu sorun kalmamış şimdi olmuyor
kimsede yazmıyor beklerken çoğunu kaçırmışım yeni mesaj bekliyorum sonra baktım olmuyorCache modülünü devre bırakıp geri etkinleştirdim
Şimdi yakaladım Başkan son yazılan mesaj görünmüyor 2-3 dk kayıp var sonra görünüyorCache modülünü devre bırakıp geri etkinleştirdim