Forum Hakkında Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@?ℐℒ?ℐℛℐℳ, @By_Trol, ?

Kolun yorulmadı mı taşırken :kiskis
Yetkin varsa ortalığı toplamak düzgün görünmesini sağlamaya çalışmak görevimiz. Bu sıkıntılı günlerde sizleri de güldürdüm. Fena mı oldu. :gul

Yetkin varsa ortalığı toplamak düzgün görünmesini sağlamaya çalışmak görevimiz. Bu sıkıntılı günlerde sizleri de güldürdüm. Fena mı oldu. :gul
Yoo,süper oldu ,ben de diyorum "benim başlıkları kim düzenliyor" diye :haha1

Son düzenleme:
@Sota Başkan oto kontrol gelmiş foruma mesajlar online değilsen geçikmeli x kişi mesaj yazdı diyor
dakikalar sonra o mesaj görünüyor yeni fark ettim girmeden biri msj yazmış baktım yazılan msj yok 3-5 dk
sonra o mesaj göründü

@Sota Başkan oto kontrol gelmiş foruma mesajlar online değilsen geçikmeli x kişi mesaj yazdı diyor
dakikalar sonra o mesaj görünüyor yeni fark ettim girmeden biri msj yazmış baktım yazılan msj yok 3-5 dk
sonra o mesaj göründü
Böyle ayarımız yok.
Benimde bilmediğim bir özellik mi diye şüphe ettim :hihi

Birdaha denk gelir bana özelden ss atarmısın.

Cache modülünü devre bırakıp geri etkinleştirdim
kimsede yazmıyor beklerken çoğunu kaçırmışım yeni mesaj bekliyorum sonra baktım olmuyor
İnsan bir söyler kapatım açtım diye Başkan boşuna beklemişim o kadar :kiskis

Cache modülünü devre bırakıp geri etkinleştirdim
Şimdi yakaladım Başkan son yazılan mesaj görünmüyor 2-3 dk kayıp var sonra görünüyor

Ekran-Alintisi555.png

Ekran-Alintisi4444.png

Ben çıkış yaparken kerem3435 mesaj yazdı onu gördüm çıkış yaptım bi baktım kaybolmuş yok o mesaj son mesaj
yok 25 dk önce yazan görünüyor 2-3 dk sonra göründü msj. çevrim içi olanlar için sorun yok giriş yapmayan
kullanıcılar mesaj yazıldığını görüyor girince öyle bir mesaj yok 2-3 dk süre geçince görüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt