Teşekkürler.kardeş derken yanlış bişey demedik saygı babında diyoruz belki siz benden küçüksünüz belki büyüksünüz mesela ado'ya bazen abi diye yazıyoruz. madem kardeş -abi yazmak doğru değil ne olmalı
Teşekkürler.kardeş derken yanlış bişey demedik saygı babında diyoruz belki siz benden küçüksünüz belki büyüksünüz mesela ado'ya bazen abi diye yazıyoruz. madem kardeş -abi yazmak doğru değil ne olmalı
Tabıkı bu baslıgı bu nedenle olusturduk.dediğim bu değil tabi................
Ornegin, Televızyon yazılımı konusunun altında uydu tavsiyesi istendiğini görüyoruz ------------- dediğin yerdeki gibi alakasız yere yazdıysak silinmesi bütünlüğü bozmaz bence![]()
en azından profil mesajlarındaki yazılara ( sil ) özelliği eklenemezmi, hiç olmazsa profildeki mesajlar bütüntüğü bozmaz bence 
teşekkürler kardeşim.Profılınızdekı mesajları sıl ozellıgını acabılırım. Actım![]()

düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmışProfılınızdekı mesajları sıl ozellıgını acabılırım. Actım![]()
teşekkürler kardeşim.
aman aman fikoloji görmesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış

@Sota usta,bunu kasımda yazmışım ..sonra geçenlerde fark ettim silme düzenleme kapatılmış.teşekkürler kardeşim.
aman aman fikoloji görmesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış
@Sota, usta
resimdeki notu anlamadım.
Merhaba toydosakni, (Arıza,Tavsiye,Yazılım) ilgili talepler için Bize Ulaşın panelini kullanmamanız rica olunur. .. yazıyor konu ne ki..?![]()
bize ulaşın kısmından attımmı bilmiyorum 1 kez geliyor aklıma ama ne için atmıştım şuan hatırlamıyorum...![]()
![]()
Forumun sağ alt köşesindeki bize ulaşın kısımdan forum yönetimine mesaj atıyorlar.
O kısım sadece foruma dair kritik hatalar, erişim sorunlarını bize çabucak bildirebilmeniz için var.
Ama maalesef bazı insanlar foruma üye olmadan & konu açmadan oradan tv yazılımı, tv tavsiyesi veya arızaya dair bilgi edinmek istiyorlar.