Forum Düzeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş derken yanlış bişey demedik saygı babında diyoruz belki siz benden küçüksünüz belki büyüksünüz mesela ado'ya bazen abi diye yazıyoruz. madem kardeş -abi yazmak doğru değil ne olmalı
Teşekkürler.

@Sota usta konu açılmışken son kez SİL adına yazayım dedim :mutlu en azından profil mesajlarındaki yazılara ( sil ) özelliği eklenemezmi, hiç olmazsa profildeki mesajlar bütüntüğü bozmaz bence :ok

Son düzenleme:
Profılınızdekı mesajları sıl ozellıgını acabılırım. Actım :kas

teşekkürler kardeşim.:ok
aman aman fikoloji görmesin:hihi:cay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış

Son düzenleme:

düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış

Gülegüle kullanın :hihi

@Sota usta,bunu kasımda yazmışım ..sonra geçenlerde fark ettim silme düzenleme kapatılmış.

tekrar ocakta konuyu yazdım sağolun bronz için açılmış .. sıkıntı değilse düzenle seçeneği de gelsin.

edit:
yinede merak ettim profil mesajlarında düzenle- sil seçeneğinden .. neden bütün üyeler yararlanamıyor.
profil mesajlarını silmek konu bütünlüğünü bozmaz bence

Son düzenleme:
Güncel...

sayın @Sota Aslında resim resim yada video çekmek yerine yoruma ses ekleme özelliği eklense ve nasıl yaparım konularında sesli mesajla çözüme ulaşsak süper olurdu :deli1

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

@Sota, usta
resimdeki notu anlamadım.
Merhaba toydosakni, (Arıza,Tavsiye,Yazılım) ilgili talepler için Bize Ulaşın panelini kullanmamanız rica olunur. .. yazıyor konu ne ki..? :alala
tfkyq.png

@Sota, usta
resimdeki notu anlamadım.
Merhaba toydosakni, (Arıza,Tavsiye,Yazılım) ilgili talepler için Bize Ulaşın panelini kullanmamanız rica olunur. .. yazıyor konu ne ki..? :alala
tfkyq.png
BCFD4C3F-4210-4410-A84A-E174DA18A8A5.png.jpg

Forumun sağ alt köşesindeki bize ulaşın kısımdan forum yönetimine mesaj atıyorlar.
O kısım sadece foruma dair kritik hatalar, erişim sorunlarını bize çabucak bildirebilmeniz için var.
Ama maalesef bazı insanlar foruma üye olmadan & konu açmadan oradan tv yazılımı, tv tavsiyesi veya arızaya dair bilgi edinmek istiyorlar.

BCFD4C3F-4210-4410-A84A-E174DA18A8A5.png.jpg
tAKHv.png

Forumun sağ alt köşesindeki bize ulaşın kısımdan forum yönetimine mesaj atıyorlar.
O kısım sadece foruma dair kritik hatalar, erişim sorunlarını bize çabucak bildirebilmeniz için var.
Ama maalesef bazı insanlar foruma üye olmadan & konu açmadan oradan tv yazılımı, tv tavsiyesi veya arızaya dair bilgi edinmek istiyorlar.
bize ulaşın kısmından attımmı bilmiyorum 1 kez geliyor aklıma ama ne için atmıştım şuan hatırlamıyorum...
genelde rapor kısmından yazıyorum
eğer attım ise yazı duruyorsa gösterin açıklamasını ona göre yaparım,şuan aklıma gelmiyor bir şey :ok

Geri
Üst Alt