Teşekkürler.kardeş derken yanlış bişey demedik saygı babında diyoruz belki siz benden küçüksünüz belki büyüksünüz mesela ado'ya bazen abi diye yazıyoruz. madem kardeş -abi yazmak doğru değil ne olmalı
Teşekkürler.kardeş derken yanlış bişey demedik saygı babında diyoruz belki siz benden küçüksünüz belki büyüksünüz mesela ado'ya bazen abi diye yazıyoruz. madem kardeş -abi yazmak doğru değil ne olmalı
Tabıkı bu baslıgı bu nedenle olusturduk.dediğim bu değil tabi................
Ornegin, Televızyon yazılımı konusunun altında uydu tavsiyesi istendiğini görüyoruz ------------- dediğin yerdeki gibi alakasız yere yazdıysak silinmesi bütünlüğü bozmaz bence
teşekkürler kardeşim.Profılınızdekı mesajları sıl ozellıgını acabılırım. Actım
düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmışProfılınızdekı mesajları sıl ozellıgını acabılırım. Actım
teşekkürler kardeşim.
aman aman fikoloji görmesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış
Sota usta,bunu kasımda yazmışım ..sonra geçenlerde fark ettim silme düzenleme kapatılmış.teşekkürler kardeşim.
aman aman fikoloji görmesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzenle seçeneğide eklermisin az önce fark ettim silmek yerine düzenleme yapmakta lazımmış
Sota, usta
resimdeki notu anlamadım.
Merhaba toydosakni, (Arıza,Tavsiye,Yazılım) ilgili talepler için Bize Ulaşın panelini kullanmamanız rica olunur. .. yazıyor konu ne ki..?
bize ulaşın kısmından attımmı bilmiyorum 1 kez geliyor aklıma ama ne için atmıştım şuan hatırlamıyorum...
Forumun sağ alt köşesindeki bize ulaşın kısımdan forum yönetimine mesaj atıyorlar.
O kısım sadece foruma dair kritik hatalar, erişim sorunlarını bize çabucak bildirebilmeniz için var.
Ama maalesef bazı insanlar foruma üye olmadan & konu açmadan oradan tv yazılımı, tv tavsiyesi veya arızaya dair bilgi edinmek istiyorlar.