- 23 Kas 2017
- 20,960
Ne gibi bir hata ile karşılaştınız?Avatar yükleyemiyorum neden acaba?
Ne gibi bir hata ile karşılaştınız?Avatar yükleyemiyorum neden acaba?
Avatar yükleme bölümü yokNe gibi bir hata ile karşılaştınız?
Dostum benim de zamanında xenforo sitem vardı. Xenforo'yu nasıl kullanılır biliyorum. Site sahibiydim, avatar yükleme kapalı ben de.Sağ üst köşede isminize tıklayın, kişisel detaylar yazısına tıklayın, açılan sayfadan avatar yükleyebilirsiniz.
Dostum benim de zamanında xenforo sitem vardı. Xenforo'yu nasıl kullanılır biliyorum. Site sahibiydim, avatar yükleme kapalı ben de.
Admin panel> gruplar> üyeler> buradan açılacak
Sms doğrulaması yapılmıştır bilginize sunarımForuma yeni uye olab arkadaşlarımız
Yeni üye grubuna tabidir. Bircok haklari kisitlidir.
10 mesaj sonra birkisim özellikler uye grubu otomatik değişerek tarafına verilir.
50-100-500 gibi mesaj sayilarinda farkli farkli uye gruplarinin yetkilerde farklıdır.
SMS dogrulama yaparak tum bu dertlerden kurtulabilirsiniz.
sms dogrulama ücretizdir.
3.kisilere kesinlikle numaranız verilmemektedir. (Adli vakalar bu kapsam disindadir)
Hayirli olsun herseyi sistem yapiyor hocam.Sms doğrulaması yapılmıştır bilginize sunarım
Ben forumu kapadım xenforo"nun forum yardım sitesinde takılıyordum uzun süre oradan her şeyi öğrendim. Maliyet yüzünden kapadım. Şimdi mybb açtım lakin içi boş özelden link atacağım bakınızHayirli olsun herseyi sistem yapiyor hocam.
ozelden forumuzun adresini alabilirmiyim
guzel özelleştirmeleriniz varsa transfer edebiliriz
xentr,xengentr,xenforotr ???Ben forumu kapadım xenforo"nun forum yardım sitesinde takılıyordum uzun süre oradan her şeyi öğrendim. Maliyet yüzünden kapadım. Şimdi mybb açtım lakin içi boş özelden link atacağım bakınız
Bilindiği üzere forumda üye profiline girip "yok say" butonunu kullanarak o üyeyi yok sayma özelliği var...
Bu konuda şöyle bir sorum olacak
Yok sayılan üyenin mesajlarını ve açtığı konuları göremiyoruz çok şükür peki yok sayılan kişi bizim aktivitelerimizi görebiliyor mu?
Sota
O da sizi yok saymadikca gorüyor ama siz onun yazilarini onun yazdiklarini alintilayanlarin alintilarini görmuyorsunuz. Sitenin konu ile ilgili naif bir uyarisi cikiyor. Kisiyi engellediginiz icin goremezsiniz. Okumak icin kisinin engelini kaldirmalisiniz minvalinde sari bir mesajBilindiği üzere forumda üye profiline girip "yok say" butonunu kullanarak o üyeyi yok sayma özelliği var...
Bu konuda şöyle bir sorum olacak
Yok sayılan üyenin mesajlarını ve açtığı konuları göremiyoruz çok şükür peki yok sayılan kişi bizim aktivitelerimizi görebiliyor mu?
Sota