Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 33
Yanlış açılan konu dogru yere taşısak daha güzel olmaz mı
Bilmiyorum ama görüyor; sana soru veya mesaj atamıyor. Çünkü birisini engelledim başkasının onla konuslamalsrini görüyorum.Bilindiği üzere forumda üye profiline girip "yok say" butonunu kullanarak o üyeyi yok sayma özelliği var...
Bu konuda şöyle bir sorum olacak
Yok sayılan üyenin mesajlarını ve açtığı konuları göremiyoruz çok şükür peki yok sayılan kişi bizim aktivitelerimizi görebiliyor mu?
Sota
Nasıl görüyorsun biliyon muO da sizi yok saymadikca gorüyor ama siz onun yazilarini onun yazdiklarini alintilayanlarin alintilarini görmuyorsunuz. Sitenin konu ile ilgili naif bir uyarisi cikiyor. Kisiyi engellediginiz icin goremezsiniz. Okumak icin kisinin engelini kaldirmalisiniz minvalinde sari bir mesaj
Evet görebiliyormuş...
Hayır yanlış, biz burada bir günde 20 mesajını silen ve diğer forumcuyu mal gibi ortada bırakan gördük ?Yazdığımız bir mesajı düzenleyebiliyoruz fakat silemiyoruz.Silme seçeneğinin olması gerektiğini düşünüyorum..
????Hayır yanlış, biz burada bir günde 20 mesajını silen ve diğer forumcuyu mal gibi ortada bırakan gördük ?
Örnek sen bı konu açmışsın ben yazmışım sen yazmışsın bu tekrarlamış sonra senin dediğin doğru olduğunu anlamışım ve hatam dan dolayı mesajlarımı silmişim. Sonra bir başkası gelmiş demiş ki ya bu Nautilus ne konuşmuş kendine ? umarım anlatabildim
Bu konuda az da olsa hak veriyorum sana sevgili Bilgisayar Evreni , Ama genelde konular aynı başlık altındadır özellikle ana konular ,sadece sayfa sayısı giderek artmaktadır ,ama bölünse bile diyelim "modlama" içinde smart uygulaması var ve 500 sayfa tutuyor ,bunu 2 ye bölsek yine kullanıcı 250+250 sayfa okuyacak ki o konu içinde farklı fikirler de olmuş olabilir çünkü.Sa öncelikle emeklerinize saygı duyuyorum ancak belirtmem lazım site bir karmaşa var hem konu olsun bilgi bulmak olsun sıkıntılı en başta temel konu başlıkları olmalı bakıyorum bir sürü konu var içerisine giriyorum kayıp oluyorum mesela konum en başında son güncelleme olması lazım örnek konu çözüldümü nasıl çözüldü bulmak ayrı dert bunlar sitem değil sadece tavsiye omuyorum ki ilerde bunlar düzelir şimdiden iyi çalışmalar
konu taşıma yetkisi yöneticilerde. yanlış forumda açılmış konuyu gördüğünüzde raporlarsanız uygun alana taşırız.Yanlış açılan konu dogru yere taşısak daha güzel olmaz mı
Sa öncelikle emeklerinize saygı duyuyorum ancak belirtmem lazım site bir karmaşa var hem konu olsun bilgi bulmak olsun sıkıntılı en başta temel konu başlıkları olmalı bakıyorum bir sürü konu var içerisine giriyorum kayıp oluyorum mesela konum en başında son güncelleme olması lazım örnek konu çözüldümü nasıl çözüldü bulmak ayrı dert bunlar sitem değil sadece tavsiye omuyorum ki ilerde bunlar düzelir şimdiden iyi çalışmalar
Hiçbir forumda silme işlevi serbest bırakılamaz, bu yapılırsa uzun tartışmalarda haksız olduğunu anlayan taraf mesajlarını siler ki bunu dh de çok yaşadık zamanında, diğer mesajlar havada kalır, bu şekil iyidir benceYazdığımız bir mesajı düzenleyebiliyoruz fakat silemiyoruz.Silme seçeneğinin olması gerektiğini düşünüyorum..