H
huysuzihtiyar
Yeni Üye
- 17 Eki 2021
- 21
- 39
Aslinda 3 gunluk kullanimimda webosun oyle ahim şahim bir stabilite sundugunu soyleyemem (daha once mibox ve mistick kullanmis biri olarak). Bir kac defa menulerde takilma vs durumu ile karsilastim ve cihazi kapatip acmam sorunu cozmedi fisten cekip takmam gerekti.Bu durum kullandigim akilli telefonlarda ve bilgisayarlarda alistigim hizi belkide tvden beklememden kaynaklida olabilir. Ama kumandada bir tusa basip cevap alamayinca baska tusa basip daha sonra iki islemi arka arkaya yapmasi gibi durumlarada cok defa denk geldim(Kumandamda bir problem oldugu ihtimalinide dusunuyorum aslinda cunku gun icinde bir kac defa sinyaliniz kararsiz kumandayi tekrar eslestirin gibi bir hata aliyorum) Uygulama magazasinda işe yarar hicbirsey olmamasida cabasi..Androidde o her ihtiyaciniz icin bir uygulama olmasi/rootlu kullanim/apk yukleyebilme durumlarina alisan biri icin cok kisitlayici, en azindan daha fazla uygulama bekliyor insan. Farkli uygulamalar icin bolgeyi degistirdim.Mesela almanya sectiginizde youtube kids geliyor.Bunu yapincada baglanti problemi yasadim kablosuzda. Bolge olarak Turkiyeye geri donunce bile uzunca bir sure baglanamadim. Ama weboslu surumle birlikte gelen air kumanda guzel...Yaklasik 200 lira civari ayrica almaya kalksaniz. Ayrica androidli versiyonun 4k lisans durumu sikinti yaratacaktir. Yaklasik 1000 lira gibi fark var... Ben mibox alirim kafam kulagim rahat olur derseniz oda aslinda makul bir cozum.Stabilite icin guncelleme ile bazi sikintilar cozulebilir.Androidli versiyonun arayuzu nasil bilmiyorum ama webos surumunun arayuzu gayet guzel ve tvye ayri bir hava katiyor.En basitinden züğurt tesellisi olarak tvyi gosterirken lg ile ayni arayuz ayni kumanda diye hava atiyoruz:-)Bu soruyu ben de merak ediyorum. Bu ara fiyat farkı 1000 tl yi geçti. Bu sebepten web os dışında panel kalitesi özellik olarak fark var mı? Yoksa sadece yazılım farkına mı 1000 tl veriyoruz. Gerçi web os lu sürümde birisi mali gpu sunu daha düşük kullanılmış yazmış ama başka fark var mı panel de filan
Adem Helvacı,