Enine Boyuna WEBOS 5.0 ONVO OV65500 Ürün İncelemesi

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
bu özellik önceden varmıydı bilmiyorum ama kumanda dan 1 tuşuna basılı tutunca otomatik olarak youtube açılıyor bende. hızlı erişim özelliği ile kumanda da kanal ve programlara kısayol ile ulaşılabiliyor.

İncelemedim
Forumda arama yapma ile bu link verilerini buldum
Benzer olabilir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
zaltun' Alıntı:
bu özellik önceden varmıydı bilmiyorum ama kumanda dan 1 tuşuna basılı tutunca otomatik olarak youtube açılıyor bende. hızlı erişim özelliği ile kumanda da kanal ve programlara kısayol ile ulaşılabiliyor.

Evet ilk günden beri vardı.

Netflix ve APV kısayol butonları var ama Youtube yok diye eleştirmiştim.
Sonra kurcalarken buldum ve gördüm ki sadece youtube ve sadece 1 değil, dilediğin uygulamayı dilediğin rakama kısayıl olarak atama yapabiliyorsun.
sonrasında hangi fonksiyonda olursanız olun tek yapmanız gereken o kısayol butonunda basılı tutmak. hemen uygulamayı açıyor.

A Çevrimdışı

arikan_tevfik

Yeni Üye
29 Nis 2020
20
54
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam 11 kasım da 1 ay önce aldığımız onvo 65500 bugün hepsi burada da 11.849 tl olmuş youtube da çektiğin video gibi usd kuru 12.40 seviyelerinde buna rağmen tv %100 den fazla artmış

Screenshot_2021-12-23-20-00-30-616_com.android.chrome.jpg

Y Çevrimdışı

yakopsi

Yeni Üye
27 Nis 2020
5
37
Tv üzerinden dns değiştirip mahkeme kararı ile kapatılmış sitelere girmeyi deniyorum ama olmuyor. dns ayarlarında 1 adet dns yeri var. Normalde 2 adet oluyor ve pv telefon vs sorun olmuyor. Tv üzerinde dns değişerek bu durumu çözen olabilir mi acaba?

K Çevrimdışı

Kartal Göz

Yeni Üye
10 Şub 2022
2
35
Merhaba. Bu TV'nin Wi-Fi sürümünü merak ettim ama hiçbir yerde doğru düzgün bilgi yok. Nedense şu yerli firmaların ürünlerinde adam akıllı teknik bilgiler yazılmıyor. HDMI diyor sürümünü yazmıyor, Wi-Fi diyor sürümünü yazmıyor. Bana kalsa anakartın modeline, işlem gücüne kadar yazılması lazım. Neyse Sadece merak ediyorum.
Bir de yeri gelmişken soralım. TV açıkken 4 saat müdahale etmeyince kendi kendine kapanıyor. Bu kapanma ayarını değiştirdim, kapattım buna rağmen 4 saat herhangi bir müdahalede bulunmayınca yine kapanıyor. Var mı bu sorunu yaşayan? Bizdeki TV sürekli olarak PC'ye bağlı olduğundan TV'nin kumandasını filan nerdeyse hiç kullanmıyoruz.

K Çevrimdışı

Kartal Göz

Yeni Üye
10 Şub 2022
2
35
Bu forum/konu ölü galiba neredeyse 2 ay önce sormuş olduğum soruya bir kişi bile cevap vermemiş. Hatta herhangi bir şey yazan bile yok. Neyse olur da şansa birileri görür yazar diye bir şey daha sorayım. Bu TV'nin HDR olayı çok zayıf, çok karanlık gösteriyor. Yerleşik olarak Netflix uygulamasından HDR destekli bir film açtığımızda otomatik olarak HDR olarak film açılıyor ve karanlıktan film izlenemiyor. Bunun TV'den bir ayarı var mı? Uygulamadan bulamadım, TV'de de bir ayar filan göremedim. Belki ben bir şeyler kaçırmışımdır.

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
Bu forum/konu ölü galiba neredeyse 2 ay önce sormuş olduğum soruya bir kişi bile cevap vermemiş. Hatta herhangi bir şey yazan bile yok. Neyse olur da şansa birileri görür yazar diye bir şey daha sorayım. Bu TV'nin HDR olayı çok zayıf, çok karanlık gösteriyor. Yerleşik olarak Netflix uygulamasından HDR destekli bir film açtığımızda otomatik olarak HDR olarak film açılıyor ve karanlıktan film izlenemiyor. Bunun TV'den bir ayarı var mı? Uygulamadan bulamadım, TV'de de bir ayar filan göremedim. Belki ben bir şeyler kaçırmışımdır.

Y Çevrimdışı

yakopsi

Yeni Üye
27 Nis 2020
5
37
Arkadaşlar kumandada kapatma tuşuna bastığımda tv kapanmıyor ve kapatma tuşunun ışığı yanıp sönüyor. Sihirli kumanda aktif şuan da. İlk başta kurcalarken sihirli kumanda ilişkisin kesildi ve sonra tekrar eşleştirdim fakat kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Nasıl bir çözümü vardır tecrübe eden oldu mu acaba? yeni pil takmıştım az pil uyarısı verdikten sonra o konuda akşam tekrar yeni pil deneyeceğim ayrıca.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Arkadaşlar kumandada kapatma tuşuna bastığımda tv kapanmıyor ve kapatma tuşunun ışığı yanıp sönüyor. Sihirli kumanda aktif şuan da. İlk başta kurcalarken sihirli kumanda ilişkisin kesildi ve sonra tekrar eşleştirdim fakat kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Nasıl bir çözümü vardır tecrübe eden oldu mu acaba? yeni pil takmıştım az pil uyarısı verdikten sonra o konuda akşam tekrar yeni pil deneyeceğim ayrıca.

Başıma gelen durumlar.
Sadece normal kumanda kullanıyorum onvo 55 inç tv ve yazılımı ile .
Sadece kumanda ile ilgisi yok .
Kilitlenmeler oluyor
Sadece aç kapa düzeliyor.
Kanal değerleri iyi iken sinyal yok diyor kilitleniyor aç kapa sorun yok ( fişi çek )
Kumanda tuslari tepti vermiyor işlemiyor
Bir kaç kez kendi kendine tv kapandı açıldı
Ispati zor . Böyle kullanıyorum.
Sorun bence yazılım olabilir.
Veya tv sinyal işlemcisi veya kartı ne ise onda güçsüz kalıyor veya uyumsuzluğu olabilir
Başka marka tvde sorun yok .

Alacaklara duyurulur .Söz dinlemedim aldım. Şu anda tv alsam sade tv alırım.

Neye böyle idare edeceğiz .

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yakopsi

Yeni Üye
27 Nis 2020
5
37
Başıma gelen durumlar.
Sadece normal kumanda kullanıyorum onvo 55 inç tv ve yazılımı ile .
Sadece kumanda ile ilgisi yok .
Kilitlenmeler oluyor
Sadece aç kapa düzeliyor.
Kanal değerleri iyi iken sinyal yok diyor kilitleniyor aç kapa sorun yok ( fişi çek )
Kumanda tuslari tepti vermiyor işlemiyor
Bir kaç kez kendi kendine tv kapandı açıldı
Ispati zor . Böyle kullanıyorum.
Sorun bence yazılım olabilir.
Veya tv sinyal işlemcisi veya kartı ne ise onda güçsüz kalıyor veya uyumsuzluğu olabilir
Başka marka tvde sorun yok .

Alacaklara duyurulur .Söz dinlemedim aldım. Şu anda tv alsam sade tv alırım.

Neye böyle idare edeceğiz .
Açıkçası Bende bu kumanda kapatma tuşu dışında bir sorun olmadı. Kilitlenme de yok , kendi kapanma durumu da yok çok şükür. Ben memnunum ama bu sorun çıktı yeni. Muhtemelen bunun da bir çözümü vardır ama bakalım ne olacak

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Açıkçası Bende bu kumanda kapatma tuşu dışında bir sorun olmadı. Kilitlenme de yok , kendi kapanma durumu da yok çok şükür. Ben memnunum ama bu sorun çıktı yeni. Muhtemelen bunun da bir çözümü vardır ama bakalım ne olacak

Başka bu durumda olan kullanan varmıdır yazan yok.
Yoksa örneğin 100 tv 1 adet mi çıkıyor.
Kimse yazmıyor deneyimlerini sorunlarını .
Alan razi satan razi kimse bulasmiyor.
Alan servis daha çok bozacak
Satan başına iş mi alacaksın satışları etkilecek diyor herhalde.
Bu forumu bir ara takip ediyorlardı şimdi takip etmiyorlar herhalde.

Kulağıma küpe olsun diyorum psikolojimi bozmak istemiyorum gittiği yere kadar.
Diğer satın alacaklar düşünsün diyorum.
Bende dinlemedim satın almayın dedilerdi ben aynı duruma düştüm.

Sonuç. Ağlamaya meme vermezler ben aglamıyorum ispatida güç
sadece boş boş yazılar yaziyorum .

Tv yi sevmediğimden artık umursamiyorum Psikolojimi duzelttim.

Ya fabrika ya bildirim yapın yada kabullenin psikolojinizi bozmayin.

Burada yazmanın sebebi başkaları zora düşmesin diye.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Başka bu durumda olan kullanan varmıdır yazan yok.
Yoksa örneğin 100 tv 1 adet mi çıkıyor.
Kimse yazmıyor deneyimlerini sorunlarını .
Alan razi satan razi kimse bulasmiyor.
Alan servis daha çok bozacak
Satan başına iş mi alacaksın satışları etkilecek diyor herhalde.
Bu forumu bir ara takip ediyorlardı şimdi takip etmiyorlar herhalde.

Kulağıma küpe olsun diyorum psikolojimi bozmak istemiyorum gittiği yere kadar.
Diğer satın alacaklar düşünsün diyorum.
Bende dinlemedim satın almayın dedilerdi ben aynı duruma düştüm.

Sonuç. Ağlamaya meme vermezler ben aglamıyorum ispatida güç
sadece boş boş yazılar yaziyorum .

Tv yi sevmediğimden artık umursamiyorum Psikolojimi duzelttim.

Ya fabrika ya bildirim yapın yada kabullenin psikolojinizi bozmayin.

Burada yazmanın sebebi başkaları zora düşmesin diye.
Burada bunların yazılmasının en temel sebebi insanların firmaların tüketicilerine yaklaşım şekillerini görmelerini sağlamak.
Ürünleri inceleme şartlarımızı koşullarımızı firmalara en baştan belirtiyoruz, ürün güzellemesi yapmayız, tüketiciler sorun yaşarsa onlarla birlik oluruz diyoruz.
Bu konular kalıcı, araştıran soruşturan herkes buralarda yazanları görüp kendileri karar verecek.

Midea klima için kulüp kurduk, internette Midea klima ile ilgili araştırma yapan herkesin karşısına çıkıyor bu konu.
Midea Robot ile ilgili kulüp kurduk durum aynı şekilde
Onvo Webos ile ilgili bu konu başlığını açtık yine GERÇEK bilgi arayan herkesin karşısına bu konu çıkıyor yani firmaların artık bazı konuları anlamaları gerekiyor, yeri geliyor Şikayetvar sitesi kadar, yeri geliyor daha etkili oluyoruz forum olarak.

Eğer bu konu başlıkları altında bu kadar insan bir sorundan bahsediyor ve ilgililerin sesi çıkmıyor ise tüketiciler bu detayı da görecektir ve kararını ona göre verecektir.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Burada bunların yazılmasının en temel sebebi insanların firmaların tüketicilerine yaklaşım şekillerini görmelerini sağlamak.
Ürünleri inceleme şartlarımızı koşullarımızı firmalara en baştan belirtiyoruz, ürün güzellemesi yapmayız, tüketiciler sorun yaşarsa onlarla birlik oluruz diyoruz.
Bu konular kalıcı, araştıran soruşturan herkes buralarda yazanları görüp kendileri karar verecek.

Midea klima için kulüp kurduk, internette Midea klima ile ilgili araştırma yapan herkesin karşısına çıkıyor bu konu.
Midea Robot ile ilgili kulüp kurduk durum aynı şekilde
Onvo Webos ile ilgili bu konu başlığını açtık yine GERÇEK bilgi arayan herkesin karşısına bu konu çıkıyor yani firmaların artık bazı konuları anlamaları gerekiyor, yeri geliyor Şikayetvar sitesi kadar, yeri geliyor daha etkili oluyoruz forum olarak.

Eğer bu konu başlıkları altında bu kadar insan bir sorundan bahsediyor ve ilgililerin sesi çıkmıyor ise tüketiciler bu detayı da görecektir ve kararını ona göre verecektir.

Sn Adem Helvacı Adem Helvacı hocam üstadım.
Takibi kişisel konuşmak gerekir
Her şeyi şikayet eder oldum.

Susayim diyorum psikolojimi düzelmek istiyorum.
Her konuda bizler hakkı olacağız bir durum yok firmalarda haklı tarafları var.

Bizler derdimiz anlatmassak hiç kimsenin umrunda olmayız.
Derdimizi anlatalım çözüm yolu bulmaya çalışalım.

Benim susmanim amacı her taraflara kötü oldum. Kendimi iyi gözle biri baksın istiyorum .

Psikolojim bozuldu .bir köşeye çekileyim diyorum olmuyor.
Bir yerden buluyor.

Hocam yapmış yardımlarınız dan dolayı Teşekkür etmek isterim.

Bu forumda hiç kimseyi kırmak istemiyorum bazı yazılarım düşündürücü olabilir.

Herkes kendi kararını kendi verecek ben sadece uyarı gibi .

Belkide ben yanlış yolda ilerliyorum.

Yanlış yolda isem tüm forum üyeleri benide uyarisin .

Kolay gelsin

Not .düşük cümle kurmuş olabilirim vede cep telefonu ile yazmaya zorlanıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sn Adem Helvacı Adem Helvacı hocam üstadım.
Takibi kişisel konuşmak gerekir
Her şeyi şikayet eder oldum.

Susayim diyorum psikolojimi düzelmek istiyorum.
Her konuda bizler hakkı olacağız bir durum yok firmalarda haklı tarafları var.

Bizler derdimiz anlatmassak hiç kimsenin umrunda olmayız.
Derdimizi anlatalım çözüm yolu bulmaya çalışalım.

Benim susmanim amacı her taraflara kötü oldum. Kendimi iyi gözle biri baksın istiyorum .

Psikolojim bozuldu .bir köşeye çekileyim diyorum olmuyor.
Bir yerden buluyor.

Hocam yapmış yardımlarınız dan dolayı Teşekkür etmek isterim.

Bu forumda hiç kimseyi kırmak istemiyorum bazı yazılarım düşündürücü olabilir.

Herkes kendi kararını kendi verecek ben sadece uyarı gibi .

Belkide ben yanlış yolda ilerliyorum.

Yanlış yolda isem tüm forum üyeleri benide uyarisin .

Kolay gelsin

Not .düşük cümle kurmuş olabilirim vede cep telefonu ile yazmaya zorlanıyorum.
Kimseyi kırmadan üzmeden her birimiz içimizden ne geçiyorsa yazarız sorun yok.
Devrik cümlelerin ve yazdıklarının bazen anlaşılamadığı ile ilgili daha önce ben yazmıştım, :) tekrar tekrar yazıp sizi de üzmek istemem :ok

Geri
Üst Alt