Turbo k.arza78
Aktif Üye
Gelsin bakalım,alıştık artık her gün bir şeylere zam gelmesine.Bakalım bu millet,özellikle cumhur ittifakına oy verenler ne zaman uyanacak da sesini çıkaracak?
Hiç bir zaman
Gelsin bakalım,alıştık artık her gün bir şeylere zam gelmesine.Bakalım bu millet,özellikle cumhur ittifakına oy verenler ne zaman uyanacak da sesini çıkaracak?
hala daha migros ve bimde şeker yok .hayaldi gerçek oldu.3-5 güne şekerler raflarda olacak 10-12 TL arası olacak en ucuz şeker yeni 8.40 olmuştu market markalı şekerler.
Yeni fiyat güncellemesi için şekerler depolarda saklanıyor hayırlı uğurlu olsun zam zam .
4250 TL maaş alınca rahatlarız .. diyenler bu zam çok iyi oldu diyenler bir kere daha düşünsün.
Asgari ücreti 4253 TL yaptı adam oyum akp ye diyenler bakalım hala aynı görüşte mi orasını çok merak ettim
Maaşlara gelen zamlar eridi yandı bitti kül oldu daha da zamlar gelecek hadi hayırlısı olsun ...
bana yakın diye bime ve migrosa gittim yok.hedef 5678.Şok da 42 lira 5 kilosu.
bana yakın diye bime ve migrosa gittim yok.hedef 5678.
Şeker fabrikaları satıldı vatandaşın şekeri karaborsaya düştü.Bu gün TürkŞeker kg başına şekere % 31 zam yapmış.Şimdi tüm piyasadaki şekerlere ve şekerli ürünlere de zam gelecek demektir.

ohhhhhhhhhhhhhh ki ne ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhDoğalgaz a %35 zam. 1 Nisan dan itibaren geçerli. Ohhhhh![]()
Önümüzdeki 2-3 sene bu şekilde geçecek. Bu duruma bugünden hazırlıklı olmakta fayda var. Şimdiden çatı gesi kurup maliyet düşürücü uygulamalara girmek lazım.
Doğalgaz a %35 zam. 1 Nisan dan itibaren geçerli. Ohhhhh![]()
2-3 sene olsa gene iyi,bence daha uzun sürecek gibi görünüyor.Herkes elinden geldiğince tedbirli olmalı,işimiz zor.
Doğal gaza gelen zam,elektriğide etkiler.Çünkü elektriğin bir bölümü doğalgazdan üretiliyor.Elektriğe gelen zam da her şeyi etkiler.
Yağa zam gelincede mudanyadaki bütün migroslarda yağ yoktu. Şikayet ettim ama kimse oralı olmadı sanırım.hala daha migros ve bimde şeker yok .hayaldi gerçek oldu.