Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
1 kg 250 gram kadayıf tatlısına 330 tl verdim bugün. sonra aklıma 200 TLciik muhabbeti geldi. Köprü geçiş ücreti 1 kilo tatlıdan ucuzmuş dedim.

Sayın Cumhurbaşkanımız ondan "cik" diyor demek ki.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
20220411_104149.jpg

20220411_104131.jpg

20220411_104136.jpg

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Sağlığa zararlı uzak durulması gereken 3 beyazdan biri şeker kullanmayın zararlı :kiskis

Bizi düşündüklerinden şekere zam yaptılar aynı sigara gibi pahalı olunca az tüketeceğiz :haha1
Aslan sütü ve sigarayı hiç tüketmemek gerekir .

Unda da durum sıcaklar yaklaşıyor ve depolar un dolu olmalı unda bindi bindi indirimi yapmaya başladılar.

Üzerinde fiyat uygulaması olmalı.
Fabrikadan çıkış fiyatları kontrolu bir kolide alsan bir tirda alsan fabrika çıkış fiyati aynı olmalı.
Market kendi ürünü mallar yasaklanmali.
Marketlerin tekellesmesi engellenmeli.
Marketler gıda ürünün den başka ürünler satmamali
Bir marketin ürünün fiyati tüm mağazaların aynı olmalı .
Küçük satıcı korunmalı.
Diğer eklemeler sizden .

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Market kendi ürünü mallar yasaklanmali.
Market Markalı ürünler yasaklanırsa o zaman ucuz ürüne ulaşımda sıkıntı olur..

Market markalı ürünler reklam giderlerinden kısıldığı için fiyatları biraz uygun oluyor.

Gıda ve temel tüketim mallarına yıllık zam kotası tavan fiyat gelmeli ama bunlarda çare değil.

Yaşadığımız sorunun temeli ülkenin iyi yönetilmemesi yapılan yanlış yatımlar satılan milli servetler..

Bizdeki esas sorun yönetim zafiyeti var sistem çöktü iflas etti mevcut yönetim ne yaparsa yapsın,

İşler düzelmez yoluna girmez her geçen gün kötüye gider köklü bir değişim ve geçmişin hesabı sorulmalı.

Ondan sonra önümüz açılmaya başlar geçmişte yapılan yanlış işlerin hesabı sorulmadan düzlüğe çıkamayız..

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Yöremde normal tekli ekmek fiyatı 3.50 TL.
Bir markete 2-3 adet çiçek ekmek geliyor Market 2 ekmek ağırlığı çiçek ekmeği 3.95 TL zar zor satıyor bazen kalıyor çiçek ekmeği kimse almak istemiyor.

20220413_153324.jpg

20220413_153318.jpg

Geri
Üst Alt