Yaw kardeş düşük dedik diye destekliyoruz demek mi oluyor? Okuma sorununuz var heralde. İki tarife arasında olana göre düşük. Ya sabır."düşük" dediğine de % 50 zam geldi. %50 zam geldi diye sevinek mi? adı düşük, kendi %50 zamlı.
Yaw kardeş düşük dedik diye destekliyoruz demek mi oluyor? Okuma sorununuz var heralde. İki tarife arasında olana göre düşük. Ya sabır."düşük" dediğine de % 50 zam geldi. %50 zam geldi diye sevinek mi? adı düşük, kendi %50 zamlı.
ben en az 500 diye hesapladım. Allah günah yazmasın.25 günde 347 kW tüketmişiz. 318₺ geldi. Yani önümüzdeki ay en az 400₺ gelecek.
destek falan yazmamışım. düşük kelimesi yerine, %50 zamlı yazmak daha uygun olur diyorum. 150 kw yi geçersen, ekstra %50 daha yazarsın.Yaw kardeş düşük dedik diye destekliyoruz demek mi oluyor? Okuma sorununuz var heralde. İki tarife arasında olana göre düşük. Ya sabır.
Yok aga bizim millet akıllanmaz seçim günü gider daha iyisi mi var der yine ampule basar şuan ittifak toplam kemiksiz %40 alırlar ,geçmişte defalarca yaşadıkAz kaldı az bu yaptıkları topuklarına sıkmak diyecem az gelir pozitif bakan bir kesim varsa onuda kaybedecek akp verdi asgari ücretliye 1500 TL zam elektrik ile aldı %20 doğalgaz ile aldı %20 kaldı %50-60 bozdurun bozdurun harcayın hak bize
matematik varken neden varsayım üzerinden hareket ediyorsunuz yukarıda aynı tüketimi yaparsa ödeyeceği net tutarı hesapladım hayal görmeyelim korkunç gelecek önümüzdeki ay faturalar
matematik sökmediği için hoş bir cevap olmamış sizin evde olmamanız ekstrem bir durum ben o gelen son faturanın aynısı gelirse, zamlı olarak ne fatura geleceğini hesapladım Pitbull arkadaşım için, hiç yakmazsa elektrik hiç gelmez fatura bu varsayıma göre. Grafikten anlarım ama varsayımla uğraşmam.
Malum partiden önce klima yoktu, köleler vardı onlar yaprak sallıyordu, ısınmak içinde köze körükle hava üflüyorlardı. Şükür edin klima var bolluk var ?2 gündür klimanın düğmesine basamıyorum klima var çalıştıramıyoruz.
evet bolluk var ama zalimlereMalum partiden önce klima yoktu, köleler vardı onlar yaprak sallıyordu, ısınmak içinde köze körükle hava üflüyorlardı. Şükür edin klima var bolluk var ?