Börek ile iyi gider.Olsa olsa pudra şekeridir. Başka bir şey olabilmesi mümkün değil!
Elin Amerikalısında böyle bir lüks var mı ? Yok. Şimdi o adamlar bizi kıskanmasında ne yapsın...
Börek ile iyi gider.Olsa olsa pudra şekeridir. Başka bir şey olabilmesi mümkün değil!
Ben buraya yazmıştım. Önceden bir kaç ay gideri vardı. Birgün sürmedi. Hani yılbaşı gecesi 10-9-8-7.....1 heey hoşgeldin 2022 dedik ya ?? meğersem......2022 güzel geçecek herkesin gözü fal taşı gibi açıldı ne oluyor lannnn diyor herkes
Asgari ücrete %50 zam geldi rahatlarız tabi diyen arkadaşları şimdi görmek isterdim
Hocam vallahi ben 2 ay önce arkadaşa sobasını kaldırttım klima aldırdım, burak ya şu sobayı dedim klima en ucuzu hem tertemiz dedim.Bende az daha ısınmak için kömür kabuk pahalı diye klimayı farklı bir yerden tekrar eve takacaktım. Ey Allahım ! Ne hallere düştük..
Yarın arayıp bir hal hatır sor bari ?Hocam vallahi ben 2 ay önce arkadaşa sobasını kaldırttım klima aldırdım, burak ya şu sobayı dedim klima en ucuzu hem tertemiz dedim.
Neyse arkadaş benden aldığı gazla, hem kendisi hemde annesin evindeki sobaları kaldırdı klima aldı 2 tane.
Geçen konuştum sobaları ne yaptınız dedim, verdik ihtiyacı olanlara dediler.
Sobalarda gitti yani ??
Elektriğe o biçim zam ??
Şimdi o kuyruklar olmaz. O zaman para varmış ki kuyruğa girilmiş ama ürün yokmuş. Bugün raflar dolu ama kuyruğa girip de alacak adam, para yok. Artistin biri de gerekirse simit yeriz diyordu. Tabi haberi yok simit kaç lira. Dört kişilik aile günde üç öğün sadece bir adet simit yese aylık 1100 lira ödeyecek. 4250 liranın 1100 lirası sadece günde 3 adet simit parası.Bende az daha ısınmak için kömür kabuk pahalı diye klimayı farklı bir yerden tekrar eve takacaktım. Ey Allahım ! Ne hallere düştük..
Bu forumda önceden yazarlardı. Bunlar daha iyi günlerimiz diye.. Pek umursamazdım... Hakikaten doğruymuş. Da ben bu yaşıma geldim. Hayatımda ilk defa böyle bir zam oranı duyuyorum..
Birde sosyal medyada önceden ecevitin ona zam buna zam videoları vardı. Bakın o günler geride kaldı mesajı vererek.. Fakat yağ kuyruğu vs. Şimdi o videoları göremiyoruz daha.... Beter olduk... Allah sonumuzu hayır etsin...