Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
RUHİTAN RUHİTAN Hocam sağ sol değil de bizim millet yobaz medeniyete kapalı gerici kafa yapısı fazla.

Medeni olan şeyleri dinsizlik yoldan çıkmak olarak sayan kendini kapatmış bir kesim var .

Biz olaylara hep dini konular açısından bakıyoruz siyaset denilen işe din dini duygular ile yaklaşıldığında,

Bizim millet yanlış kararlar veriyor yıllardır böyle sol parti dinsiz kitapsız diye gidiyor ..

Ülkenin temellerini atan ülkeye medeniyeti getiren ülkeyi kurtaran yine sol görüş.

Yaşanılanlardan ders almayan bir Millet illaki zora düşecek canı yanacak işin ucu kendine dokunacak.

İş işten geçtikten sonra aklı başına gelen bir toplum kendine gelemez algılar kapalı.

Okuduğunu anlamayan yapılan işlerin doğru olup olmadığını sorgulamayan .

Din sömürüsü yapanlara din olgusunu öne çıkaran kan emicilere oy vermeyi bırakırlarsa işler düzelmeye başlar..

Şimdi çalmayan biri başa gelse işini adam gibi düzgün yapsa tam işleri yoluna koyacak.

Yaptığı işler görünmeyecek buda bir şey yapmadı deyip gidip yine olmayacak kişiyi başa getirecekler.

Hep öyle oldu biri uğraşır tam düzlüğe çıkartır biri gelir geriye götürür bir ileri bir geri sonuç değişmez..
Aynen katılıyorum...

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Soldaki geçen ay, sağdaki az önce gelen fatura.

P20317-110723.jpg

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
yıl olmuş 2022, buzdolabı, tv, çamaşır bulaşık makinelerini az çalıştırıp veya hiç çalıştırmayıp tasarruf edilmesini konuşuyoruz. elin adamı da şöförsüz ottomobili yaygınlaştırmayı konuşuyor. bizi bu hallere düşürenler ise, hala pişkinlik sınırlarını zorluyor. ömrümüze yazık oluyor, ziyan oluyor.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Kusura bakmayın .
Faturasına zor ödeyen içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
Faturasını zor ödeyene destek içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
Kendimiz için içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
ANLAYAMADIM .

Garip benzetme .
Lüx arabam var , benzin pahalı .
Normal arabam var , benzin pahalı .
Arabam yok , benzin pahalı .

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Klimayı kapat olsun bitsin :kiskis geçen ayki 24 günlük bu 34 günlük 10 günlük fark var.

Sizin sayaçlar düzensiz okunuyor 10 gün geçmiş kullandığın cihazları yaz kalabalıksınız .
2 klima çalışıyor evde ? bu ara bir kaç gün İzmir bayağı soğumuştu fazla mesai yaptılar ? şu kış bi bitsede artık kurtulsak

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
2 klima çalışıyor evde ? bu ara bir kaç gün İzmir bayağı soğumuştu fazla mesai yaptılar ? şu kış bi bitsede artık kurtulsak
kış biter yaz gelir sıcak yanıyoruz açın şu klimayı dersiniz :haha

Hava soğuk kömür fiyatları uçmuş açtım elektirik sobasını günlük 10 TL yakıyor 1 torba kömürü 3 kere yakıyorduk.

70 TL Kömür yerine elektrik sobası daha hesaplı kömürcüler düşünsün 70 TL kömür mü olur :kiskis

1647512769597.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
kış biter yaz gelir sıcak yanıyoruz açın şu klimayı dersiniz :haha

Hava soğuk kömür fiyatları uçmuş açtım elektirik sobasını günlük 10 TL yakıyor 1 torba kömürü 3 kere yakıyorduk.

70 TL Kömür yerine elektrik sobası daha hesaplı kömürcüler düşünsün 70 TL kömür mü olur :kiskis

1647512769597.jpg
izmirde 60 tl satanda kömür bitmiş (yeni kamyon gelecekmiş bekliyoruz) bu sene izmir bile çok soğuk .çay içmeye arkadaşın yanına gitmiştim ( kömürcünün karşısı)sürekli 2-3 torba millet kömür alıyordu 1 torba bile alan vardı.yani mecbur alıyor insanlar önemli olan bu fiyatları kim bu hale getirdise onlara gereken cevabı sandıkta vermek.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Kusura bakmayın .
Faturasına zor ödeyen içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
Faturasını zor ödeyene destek içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
Kendimiz için içinmi bu konuya yazı yazılıyor ?
ANLAYAMADIM .

Garip benzetme .
Lüx arabam var , benzin pahalı .
Normal arabam var , benzin pahalı .
Arabam yok , benzin pahalı .

Her halükarda benzin pahalı işte. Ben artık gerçekten bu saçmalıklardan bıktığım için yazıyorum. En kısa ve masum açıklaması bu. Artık haksızlıklardan, hakkımızı alamamaktan, tek yaptığı yalakalık olup zerre hakkı olmadan her istediğine hesapsızca kavuşturulanlardan ciddi anlamda çok bıktım, fena darlandım. Dur, bekle, sabret, şu da olsun kelimelerine artık acayip şekilde tepki veresim geliyor. Zorluk varsa eyvallah, gerçekten yokluk varsa eyvallah, devlet içinse eyvallah ama bu sadece bize olup birileri; en basit, en sığ, hiçbir özelliği olmayan yalakalar bile saltanat sürebiliyorsa o noktada kimseyi görmek istemiyorum. İşte bu yüzden yazıyorum ben.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
izmirde 60 tl satanda kömür bitmiş (yeni kamyon gelecekmiş bekliyoruz) bu sene izmir bile çok soğuk .çay içmeye arkadaşın yanına gitmiştim ( kömürcünün karşısı)sürekli 2-3 torba millet kömür alıyordu 1 torba bile alan vardı.yani mecbur alıyor insanlar önemli olan bu fiyatları kim bu hale getirdise onlara gereken cevabı sandıkta vermek.
Elektrik pahalı anladık kömürü biz üretiyoruz ormanlar odun dolu ormanları da yakıyorlar .

Koskoca devlet odun kömür fiyatları için taban fiyat koymuyor denetlemiyor havaya göre fiyat.

Yakıyoruz havaya gidiyor hava kirlenmesin millet fazla alıp yakmasın diye mi yüksek.

Komşular naylon elbise eski yakmaya başlamış leş gibi kokuyor dışarısı .

Böyle devlet yönetimi olmaz herkesin ipini salmışlar millet doğaçlama takılıyor.

Kafasına göre fiyat veriyorlar muz cumhuriyetinden beter oldu memleket..

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Her halükarda benzin pahalı işte. Ben artık gerçekten bu saçmalıklardan bıktığım için yazıyorum. En kısa ve masum açıklaması bu. Artık haksızlıklardan, hakkımızı alamamaktan, tek yaptığı yalakalık olup zerre hakkı olmadan her istediğine hesapsızca kavuşturulanlardan ciddi anlamda çok bıktım, fena darlandım. Dur, bekle, sabret, şu da olsun kelimelerine artık acayip şekilde tepki veresim geliyor. Zorluk varsa eyvallah, gerçekten yokluk varsa eyvallah, devlet içinse eyvallah ama bu sadece bize olup birileri; en basit, en sığ, hiçbir özelliği olmayan yalakalar bile saltanat sürebiliyorsa o noktada kimseyi görmek istemiyorum. İşte bu yüzden yazıyorum ben.

Parti tutmam .
Oy kullanmak bile istemiyorum .
Hakkı aramak için tamam .

Gerçi konumuz değil ama
Herkesin kendi çapımda istekleri fazla .
Ayağını yorganına göre uzat
‘Yapacak olan harcamalar hiçbir zaman geliri aşmamalıdır’

Gerçi konumuz değil ama .
Gelen düzeltecekmi ?
Görmeden bilinmez .
Hakkın psikolojisine inmek ?

Gelen gideni aratır .
Beğenmediğimiz, işten ayrılmasını dilediğimiz bir yetkili yerine çoğu zaman öyle bir kimse gelir ki, eskisini aramak, o gidenin daha iyi olduğunu söylemek zorunda kalırız” anlamında söylenir.

Terside durum olabilir .

Rakip taraf
Lider önemli ( değişmelimi ? ) ve konuşmaları ?
Bindiği dalı kesmek
Kendisine gerekli ve yararlı olan şeyi kendi eliyle yok etmek.
"Aklı olan bindiği dalı kesmekten kaçınır"
Kabahati , kendinde aramak .

Ömrümüz varsa yaşayıp görmek .

Geri
Üst Alt