T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Neden merkeze kendini koyup dünyayı şekillendirmeye çalışıyorsun, dünya senin etrafın da dönmüyor ki hatta hiçbirimizin etrafında dönmüyor. Dünya kendi etrafın da her zaman olduğu gibi dönmeye devam ediyor. Dünyayı anlamak onun üzerindeki konumunuzu anlamak size daha reel düşünmeyi ve tedbir alıp dünyaya uyum sağlama olanağını getirecektir.
Mutluluk ta mutsuzlukta bulaşıcıdır. Etrafınız da hep şikayet eden umudu tükenmiş insanlar olduğunda bu sizi de etkiler bunalıma sonrası depresyona sokar. Etrafınızda iyi mutlu insanlar yarınlara umudunu yitirmemiş insanlar olduğun da dayanma direnme gücü verir yarınlara hazırlanma şansı ve yarınlarla ilgili umudun yitirilmemesini sağlar. Bura da ne kadar yazılsa da ülkemiz milli gelire göre dünyada en çok yardım eden ülke konumun da. Zaten gerçekte elektriğini ödeyemeyecek durum da olanların sesi çıkmıyor, çünkü devlet ya da birileri toplum da sesizce hallediyor. Devlet de tüm kesimlere destek zaten veriyor.
Bak, bir başkası siyasetten uzak günümüzü ve olası yarınları nasıl değerlendiriyor. Umutsuzluk bize Ulu Önderimiz Atatürk tarafından en kötü şartlar altın da dahi men edilmiştir.
Ne kullanıyorsun bana da gönder benimde kafam güzel olsun ne yardımı kime yardım ediyorlar .
Önlem niye alıyım param var basarım parayı alırım odunu kömürü konu o değil kansız insan çok.
Geçen ay aynı firma 1000 dedi kış bitti bitiyor kar yağdı diye utanmadan 1500 diyor haysiyet kalmamış...
Devlet var mı ? varsa niye görmüyoruz bu kuyruklar niye var varlıktan var çok zenginiz paramız var .
Hikaye Masal anlatmayı bırak okulda çocuklara böyle ders anlatıyorsan o çocuklara yazık..
Umutsuzluk diye bir şey yok umutsuzluk saraylıda ve onun çevresinde onlarda var.....
Bu ara çok meşguller valizler dolmuyor hazırlıklar başlamış abbas yolcu yolu açık olsun..
Sen gerçeklere bak hayat devam ediyor sıkıntı yok herşeyin kolayı bulunur sen dert etme sağlık olsun...
Moderatör tarafında düzenlendi: