gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
hani suçlu marketlerdi? kdv 'yi indirmeye neden gerek duyulmuş? yoksa, marketler suçlu değil miymiş? yine mi bu halkın aklıyla dalga geçmişler?
Suçlu aramaya kalkarsan suç Allah da diyorlar Allah ürünlerden yoklukla sınıyormuşhani suçlu marketlerdi? kdv 'yi indirmeye neden gerek duyulmuş? yoksa, marketler suçlu değil miymiş? yine mi bu halkın aklıyla dalga geçmişler?
"Yetmez ama evet."Suçlu aramaya kalkarsan suç Allah da diyorlar Allah ürünlerden yoklukla sınıyormuş
Bunu sıradan vatandaş dese cahil derim ama koskoca ekonomi kitabı yazan C.B söylüyor.
C.B söylence sözün bittiği yer ne desem bilemedim şimdi Allah içimden geçenleri biliyor yeter diyorum
Günaydın bir şey dikkatimi çekti, neden her yorumunuz vahiy almış peygamber hissiyatı veriyor ?.
Çok entresan. Ansiklopedik eserlerinizi bekliyorum...
+Günaydın bir şey dikkatimi çekti, neden her yorumunuz vahiy almış peygamber hissiyatı veriyor ?.
Çok entresan. Ansiklopedik eserlerinizi bekliyorum...
Cidden çok ilginç bi soru ben de merak ediyorum cevabı.
Dostum sen uçmuşsun.+
Yazılan da söylediklerimi sanki erişilmez bilgiler yorumlar gibi görmeniz (alay da olsa) benden kaynaklı değil. Ben de herkes gibi günceli ve geçmişi çapraz doğrulamalar yaparak öğrenip yorumlar la tarafların hangi bakış açısıyla baktıklarını anlamaya çalışarak etrafımdakilerin de dünyalarını anlamaya çalışıyorum. Her insan özeldir, ve her insan barındırdığı değerleriyle var olur ve başvurduğu bu barındırdığı değerleriyle karşılaştıklarını anlamaya ve yorumlamaya çalışır. Benim yaptığım da farklı değil, fark yaşanmışlıklarımız da ve erişmiş olduğumuz bilgilerin yığınının farklılık göstermesinde. Altmışlarında biri olarak, birileri için tarih sayılacak geçmişi çocukluğumda Osmanlı dönemini ve kurtuluş savaşlarını yaşamış akrabalarımla ve yurttaşlarla yaşadım, birebir dinledim tecrübe edindim. Ülke ortalamasının üstünde eğitim aldım, yine ortalamanın çok üstünde iş hayatım oldu, bu saye de ülke içinde ve dışında üst tabaka idareci ve yöneticilerle mesaim sohbetlerim oldu. Kendim bağnazlığın asla kimseye faydası olmadığını yaşayarak öğrenmiş biriyim. İnanç olarak da iman etmiş biri olarak hayata baktığımdan bu dünyanın sadece gideceğim yere bir seçim aracı olduğunu, gitmek istediğim yerin yanında buranın benim için bağlanmaya değer olmadığını biliyorum. Kanaatkar biriyim, ama tembelliği ve yalanı hiç sevmem.
Bir ormana bakarken sıradan bir kişi ile bir ormancının bakışı, bir orman köylüsünün bakış farklılıkları da benzerdir, normal olandır.
Araştırıyor öğreniyor üstüne aklediyorum.sürekli dünyayı yöneten 2 ailenin kavgaları, avrupada elektrik fiyatları da zaten böyle, enflasyon almanyada da var,
Anlamak için görünür yüze değil bilgiye ve onu işleyecek görünmeze akla ihtiyaç var. Onuda kimde fazla olduğunu tartacak bir terazi henüz yok.yüz yerine meşin kaplatmanın maliyeti nedir acaba?
günlük 8 kw normal 4 kişilik bir aileye yeter sanırım. artık herhalde
zamlar geri alınabilseydi hiç şüphem yok kesin geri alınırdı...ölümü gösterip, sıtmaya razı hale getirmek. biz bu filmden bıktık. en az % 50 zam geldi. unuttuk mu?