Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
günlük 8 kw normal 4 kişilik bir aileye yeter sanırım. artık herhalde

Yetmez. 2 kişilik aileye yeter ancak. Çocuk olunca yetmez. Hele bir de evde bir yaşlı varsa mümkün değil. Ben 11 kw altına inemiyorum ki fuzuli hiçbir tüketim yok. Klima, kombi, su ısıtıcı hiçbiri yok. İlk kademe bile yüzde 50 zamlı üstelik.

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Yetmez. 2 kişilik aileye yeter ancak. Çocuk olunca yetmez. Hele bir de evde bir yaşlı varsa mümkün değil. Ben 11 kw altına inemiyorum ki fuzuli hiçbir tüketim yok. Klima, kombi, su ısıtıcı hiçbiri yok. İlk kademe bile yüzde 50 zamlı üstelik.
bir bebe var bizde 3 kişiyiz 6kw günlük çıktı son fatura. fırın açılır kombi var bazen klima açarım bebenin oda soğuk olduğunda. su ısıtıcı falan yok bizde de. tv çok açılmaz bizde ama günde 2 saat belki.

sizin eşyalar biraz eski mi acaba. elektrik tüketimi yüksek olabilirler

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Bu yapılan indirimler, kw/h üst sınır yükseltmeleri cümlenin tam manasıyla "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir" başka da bir şey değil... Aynı oyunu $/TL de de yaptılar 8lerden 18lere çıktı sonra 10lara düştü şimdi 14lerde millet 18den indi diye seviniyor ama 8lerden buraya çıktı. Algı operasyonu başka bir şey değil...

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
bir bebe var bizde 3 kişiyiz 6kw günlük çıktı son fatura. fırın açılır kombi var bazen klima açarım bebenin oda soğuk olduğunda. su ısıtıcı falan yok bizde de. tv çok açılmaz bizde ama günde 2 saat belki.

sizin eşyalar biraz eski mi acaba. elektrik tüketimi yüksek olabilirler

Bütün eşyaları yeniledim. Bir çamaşır makinesi 12 yıllık. Bütün ampuller led. Haftada bir ütü yapılır. İmkan yok 11 altına inmiyor. Dört kişiyiz. Bir evin tesisatını yenilemek kaldı.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
images-1-30.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
klima bile lüks oldu (kışın izmirde bile)yazın ise izmirde klima son yıllarda çok büyük bir ihtiyaç ben doğma büyüme izmirliyim sıcağa alışığım son yıllardaki sıcaklara dayanamadığım için mecbur klima açtım.lafın kısası hayaldi gerçek oldu.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,282
63
Madem bu zamlar,kdv filan indirilebiliyordu,baştan niye yüksek oranlarda zam yaptılar?Millet tepki göstermese bu indirimleri yapmayacaklardı.Bu işlerden anlamayan bir kısım kişilere göre lütuf yapıyorlar zatı muhteremler!

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Madem bu zamlar,kdv filan indirilebiliyordu,baştan niye yüksek oranlarda zam yaptılar?Millet tepki göstermese bu indirimleri yapmayacaklardı.Bu işlerden anlamayan bir kısım kişilere göre lütuf yapıyorlar zatı muhteremler!

Hiçbir zorluk çekmeden, bolluk içinde, her istediğine fazlası ile sahip bir hayat yaşayan insanlara vatandaşın zorlanması palavra, karalama siyaseti olarak geliyor. Ülkede yönetime talip olan kişilere en fazla normal bir memur kadar maaş vereceksin ki vatandaşın halini hiç unutamasın.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Bütün eşyaları yeniledim. Bir çamaşır makinesi 12 yıllık. Bütün ampuller led. Haftada bir ütü yapılır. İmkan yok 11 altına inmiyor. Dört kişiyiz. Bir evin tesisatını yenilemek kaldı.
ben akıllı priz alıp buzdolabının çalışma sürelerini kısalttım bizim buzdolabı biraz eski çlk yakıyor ortalama 60 lira daha az geldi. zamdan önce 190 gelirdi zamdan sonra 180 lira geldi mesela ayrıca akıllı prizle günlük ve aylık tüketim oranlarını nekadar akım çektiğini görebiliyorum ve bu efsane bir özellik tavsiye ederim bir tane alın

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Arkadaşlar şov yeni başlıyor. Rusya savaşı uzatmayı tercih ederse şuan ki zamlar devede kulak kalır.
Brend petrol 115$ gördü. Benjamin kafasını yukarı doğru kaldırdı.
Bu yaz turizm istenilen düzeyde doluluk-harcama elde edilemezse yandı gülüm keten helvası.
Turizm bitmesi gayet iyi. Eğer havadan para gelmezse, paranın üreterek kazanıldığını öğreniriz.

Geri
Üst Alt