Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
bu ülkede yaşamak zorundasın madem (maddi-manevi sebepler), çek bakalım cezanı stilinin hizmete girmiş olması bizi gurur içinde bıraktı. herkes konuştu, ak parti yaptı. evet, pambık eller cebe arkadaşlar. :krokop

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ocak ayı zammı beni teğet geçti :haha

Tam forumdan çıktım Elektirik faturası gelmiş dedim acaba yüksek mi led ampul derken akşamları fişleri çekmek ,

Elektrikli semaver tv arka aydınlatmasını kısmak iyi tasarruf yapmışık 145 kwh kullanmışık :kiskis

Ben %50 zam yokken 250-300 arası fatura ödüyordum alışkanlıkları değiştirdik fatura zamlı olmasına rağmen.

Beklediğimin çok çok altında geldi fatura kullanımı kısınca az gelir fatura yazın sıcakta ne yapacağız .

1644266313362.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975

Tam forumdan çıktım Elektirik faturası gelmiş dedim acaba yüksek mi led ampul derken akşamları fişleri çekmek ,

Elektrikli semaver tv arka aydınlatmasını kısmak iyi tasarruf yapmışık 145 kwh kullanmışık :kiskis

Ben %50 zam yokken 250-300 arası fatura ödüyordum alışkanlıkları değiştirdik fatura zamlı olmasına rağmen.

Beklediğimin çok çok altında geldi fatura kullanımı kısınca az gelir fatura yazın sıcakta ne yapacağız .

1644266313362.jpg
led ampüllerde kurtarmadı kömür sobası ile ısındığım halde arada klimayı açıyorum.400 tl geldi geçen ay 250 tl gelmişti.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
led ampüllerde kurtarmadı kömür sobası ile ısındığım halde arada klimayı açıyorum.400 tl geldi geçen ay 250 tl gelmişti.
Klima vantilatör elektirk sobası kettle semaver vs kullanmayacaksın konfordan kısacaksın çalışmayan,
cihazların fişini çekeceksin nereye kadar gider böyle birgün geliyor bütün alışkanlıkların değişiyor zorunlu.
zamdan haberim yoktu aralık ayında tasarrufa başladım zam geldi işte aralıkta 202 TL ödedim 26 tl si zamlı.

zamlara hazırlıklı yakalanmış gibi oldum şansa bak istesem denk getiremem :hihi

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235

1644266313362.jpg

Hele sen şuna kaçağa başladım de de biz de duymamış olalım. ??? :hihi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hele sen şuna kaçağa başladım de de biz de duymamış olalım. ??? :hihi
Kaçakla işim olmaz ama yalan yok şimdi fatura çok yüksek gelseydi kaçak et kesecektim full elektrikli soba.

cayır cayır cayır kullanırdım tek enayi millet mi ama şimdilik gerek yok.

Not: Aldım kenara ilerde belki birgün mesela yazın hava şıcak mı sıcak araya kablo çekmek şart. olur :haha

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Klima vantilatör elektirk sobası kettle semaver vs kullanmayacaksın konfordan kısacaksın çalışmayan,
cihazların fişini çekeceksin nereye kadar gider böyle birgün geliyor bütün alışkanlıkların değişiyor zorunlu.
zamdan haberim yoktu aralık ayında tasarrufa başladım zam geldi işte aralıkta 202 TL ödedim 26 tl si zamlı.

zamlara hazırlıklı yakalanmış gibi oldum şansa bak istesem denk getiremem :hihi
kısacası ölme fakat sürün diyorlar.hayaldi gerçek oldu.

fakir elektirkli çaycı kullanıyorum çaydanlıkta yapsan tüp dünya para.(yani çay içme)
ketil kullanıyorum nescafe içmek için(yani kahve içme)
elektirkli termisfion kullanıyorum (yani banyo yapma)
arada ısınma yazında serinlemek için klima kullanıyorum (yani oda lüks kullanma diyorlar)

kısacası yaşa ama sadecene nefes al hiç bir konforun olmasın ot gibi yaşa diyorlar.

Son düzenleme:
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
kısacası ölme fakat sürün diyorlar.hayaldi gerçek oldu.

fakir elektirkli çaycı kullanıyorum çaydanlıkta yapsan tüp dünya para.(yani çay içme)
ketil kullanıyorum nescafe içmek için(yani kahve içme)
elektirkli termisfion kullanıyorum (yani banyo yapma)
arada ısınma yazında serinlemek için klima kullanıyorum (yani oda lüks kullanma diyorlar)

kısacası yaşa ama sadecene nefes al hiç bir konforun olmasın ot gibi yaşa diyorlar.
diğer yanda, dünyada cennet hayatı yaşayan liyakatsizler ordusu. sabır taşı olsak, çatlamıştık.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
8 gün erken gelip faturayı okumalarına rağmen geçen aydan daha yüklü bir fatura geldi. Bu kadar yüksek elektrik faturasımı olur yaa, valla sövecem en sonunda o olacak. Allah buna sebep olanları beter etsin ne diyeyim.

P20211-121010.jpg

Geri
Üst Alt