Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
Onu kendiniz hesaplayabilirsiniz hocam.
Açıklanan yeni tarife:
Alt Kademe: 1.37₺/kWh
Üst Kademe: 2.06₺/kWh

Örneğin 32. gün 500kWh tüketimle faturanız kesildiyse;
32*5kWh = 160kWh (alt kademe üst sınırı)
Alt Kademe: 160*1.37 = 219.20₺
Üst Kademe:
(500-160 = 340)*2.06 = 700.40₺

Toplam: 919.60₺
ediyor. Bunun altı Serbest Tüketici Tarifesi indirimi oluyor. Üstü de kayıp kaçak kullanım bindirimi oluyor.

hesabı bu şekilde mi yapılıyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
150 kw 1,049 kdv haric 150 kw sonrası kaç harcadıysanız 1,496 kdv hariç insanları yanlış yönlendirmeyin
Çalık holding de bir hakan makar sizmisiniz o yoksa savunma yapmak için üye olmuş gibi görünüyorsunuz konuda uzadı tepkiler artıyor

Verilen bilgiler doğru neden yanlış bilgi veriyorsunuz çıkarınızı korumak için lütfen alçalmayın bilmiyorsanız araştırın lütfen..

h.makar.png

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Bugün fatura geldi, tam 1 aylık kesilmiş. Geçen ayla kullanımımız aynı 218 kw. Önceki fatura 200 liraydı bu gelen 325 lira. Yaklaşık %60'lık bir atış var. Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum. Başka yapabileceğim bir şey yok.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Çalık holding de bir hakan makar sizmisiniz o yoksa savunma yapmak için üye olmuş gibi görünüyorsunuz konuda uzadı tepkiler artıyor

Verilen bilgiler doğru neden yanlış bilgi veriyorsunuz çıkarınızı korumak için lütfen alçalmayın bilmiyorsanız araştırın lütfen..

h.makar.png
Arkadaş kdv muafiyetine sahip herhalde kdv hariç yazdığına göre

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kdv muhafiyetide olabilr yada arpası yemi neyin kesilir diye panik yapmış enerji bakanı şimdilik bakıyoruz fazla tepki gelirse,

150 kwh yukarı doğru çekeriz demişti böyle forumlarda sosyal medyada tepkiler gelince buradan arpasını temin edenler yok öyle birşey diyor..

Millete yanlış bilgi vermeyin kuş kadar zam geldi biz yanlış görüyoruz rakamları zam olayında güncelleme ayarlama yapacaklar belli oldu.

Birde müjde CB elektrik zamlarına son noktayı koydu 150 kwh üstü kalktı gibi açıklamalar yaparlar sadece %50 zam geçerli derler :haha

Adamların hayatı yalan kendi yaptıkları yanlış işlerden ufak bir düzeltme ile kendilerine oy devşirmeye çalışıyorlar

Önce sorun üret sonra o soruna el atmış gibi çözmüş gibi yap oradan yürü iyimiş kademe olayı fazla gitmez..

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235

Kdv de koysan yine tutmuyor. Atıyor gitsin. Bunların danışman olduğunu düşün. Niye bu hallerdeyiz belli. Marketlere indirim yapın, fırsatçılık yapmayın diye bağırılırken devletin kurumu yüzde 50 kilitlemiş her ürüne. Tarıma giden varsa bilir, uçmuş fiyatlar.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
Kdv muhafiyetide olabilr yada arpası yemi neyin kesilir diye panik yapmış enerji bakanı şimdilik bakıyoruz fazla tepki gelirse,

150 kwh yukarı doğru çekeriz demişti böyle forumlarda sosyal medyada tepkiler gelince buradan arpasını temin edenler yok öyle birşey diyor..

Millete yanlış bilgi vermeyin kuş kadar zam geldi biz yanlış görüyoruz rakamları zam olayında güncelleme ayarlama yapacaklar belli oldu.

Birde müjde CB elektrik zamlarına son noktayı koydu 150 kwh üstü kalktı gibi açıklamalar yaparlar sadece %50 zam geçerli derler :haha

Adamların hayatı yalan kendi yaptıkları yanlış işlerden ufak bir düzeltme ile kendilerine oy devşirmeye çalışıyorlar

Önce sorun üret sonra o soruna el atmış gibi çözmüş gibi yap oradan yürü iyimiş kademe olayı fazla gitmez..

oyların düşüşüne bağlıdır o

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
Valla benim görüşüm yeni birisinin de güllük gülistanlık yapacağını şimdiki muhalefet vs. ile pek sanmıyorum.
Yada yeni birisi gelsin denensin bence.. Sonrasında kötünün iyisi neyse seçilir.. Durum maalesef böyle...
Bu mantığı ben anlamıyorum, yeni gelen de düzeltemez düşüncesi. Ülkeyi bu hale getiren, her sene daha da kötü durma düşürene karşı "yeni gelen düzeltemez" demek ne kadar mantıklı.

Bir ara istikrar devam etsinciler vardı etti de, döviz istikrarına devam ederek yükseliyor, artık yeni trend oy verecek başkası yok ya da yeni gelen düzeltmez...

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
150 kw 1,049 kdv haric 150 kw sonrası kaç harcadıysanız 1,496 kdv hariç insanları yanlış yönlendirmeyin
Kdv hariç olunca rakamlar pek bir sempatik geldi. Haklısınız aslında o kadarda pahalı değil, bedavaya yaşıyoruz farkında değiliz. Avrupada kaç eurodur kim bilir, 15 ile çarpınca ne kadar şanslı bir nesil olduğumuzu hatırlayabiliriz.

Arkadaş EPDK sitesinin hesaplama linkini koymuş,zahmet edip bakmak (bakınca 18% kdv ve Elektrik tüketim vergisinide ekleyince aynı kwh değere denk geldiğini görürsünüz) yerine foruma üye olup selam sabah vermeden böyle bir mesaj yazınca bizimde hoşgeldin mesajımız böyle oluyor,kusura bakmayın!!!

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bu mantığı ben anlamıyorum, yeni gelen de düzeltemez düşüncesi. Ülkeyi bu hale getiren, her sene daha da kötü durma düşürene karşı "yeni gelen düzeltemez" demek ne kadar mantıklı.

Bir ara istikrar devam etsinciler vardı etti de, döviz istikrarına devam ederek yükseliyor, artık yeni trend oy verecek başkası yok ya da yeni gelen düzeltmez...
Olabilir bu da sizin görüşünüz..

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778

öğretilmiş çaresizlik sendromu, maalesef. "yaparsa ak parti yapar" yalanının ipine sarılmışlar güruhu. evet ak parti yapıyor ama vatandaşı.

Geri
Üst Alt