O bize girdi hocam150kw tı 210kw ta çekmişler, eee şimdi bu ay ödediğimiz fatura ne olacak ?
Ben 150 de kalmaz ayarlama yaparlar ismi lazım değil açıklama yapar dedim bunlar böyle işte.150 kw kotası 210 kw çıktı
Halkımızı yüksek fiyatlardan kurtardık demeyi de ihmal etmezler...Ben 150 de kalmaz ayarlama yaparlar ismi lazım değil açıklama yapar dedim bunlar böyle işte.
Kendi ürettikleri soruna kendileri çözüm üretir müjde gibi açıklama yaparlar
şubat ayında kesilecek fatura ocak ayı için 150 khw üstü geçerli ocak da150 kwh üstü kullanım varsa zamlı hesaplanacak150kw tı 210kw ta çekmişler, eee şimdi bu ay ödediğimiz fatura ne olacak ?
150kw tı 210kw ta çekmişler, eee şimdi bu ay ödediğimiz fatura ne olacak ?
banada 3 kutu raporlu ilaç için 48 tl fark çıkmıştıpederin raporlu koah ilaçları vardı 3-4 yıldır eczaneden ben alırdım hiç fark almıyorlardı(maaştan ne kadar kesiyorlardı bilmiyorum sormadım kendisine).2 seferdir kutu başına 20 tl ücret aldılar yeni çıkarmışlar.her seferinde 3 kutu veriyorlardı 60 ti fark çıkardılar.artık bunların suyu iyicene ısındı.hatta kaynadı bile.
O bize girdi hocam
Ekim ve kasımda klima hiç çalışmadı. Diğer aylar klimalı tüketim.klima mı çalışıyor elektrikli soba mı
yazın bana 24 saat klima çalışıyor 350 / 400 kw elektrik geliyor 380 tl civarda bu sene 800 tl gelir
Ekim ve kasımda klima hiç çalışmadı. Diğer aylar klimalı tüketim.