Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

150kw tı 210kw ta çekmişler, eee şimdi bu ay ödediğimiz fatura ne olacak ?

pederin raporlu koah ilaçları vardı 3-4 yıldır eczaneden ben alırdım hiç fark almıyorlardı(maaştan ne kadar kesiyorlardı bilmiyorum sormadım kendisine).2 seferdir kutu başına 20 tl ücret aldılar yeni çıkarmışlar.her seferinde 3 kutu veriyorlardı 60 ti fark çıkardılar.artık bunların suyu iyicene ısındı.hatta kaynadı bile.

Ben 150 de kalmaz ayarlama yaparlar ismi lazım değil açıklama yapar dedim bunlar böyle işte.

Kendi ürettikleri soruna kendileri çözüm üretir müjde gibi açıklama yaparlar :haha1
Halkımızı yüksek fiyatlardan kurtardık demeyi de ihmal etmezler...

210 da yetmez. Zaten yüzde 50 zam yapıldı. İki buçuk kat zam yapacağın limit en az 350 kw olmalı. Bu limitin üstü parası olanın harcadığı rakam.

şubat ayında kesilecek fatura ocak ayı için 150 khw üstü geçerli ocak da150 kwh üstü kullanım varsa zamlı hesaplanacak

Ocak ayı kullanımı için 210 geçerli değil 210 şubat ayı ve sonrası için geçerli 150 kwh dan kurtulduk derken azcuk daha geçirecekler :hihi

images-3d80b31be8edc4963.jpg

pederin raporlu koah ilaçları vardı 3-4 yıldır eczaneden ben alırdım hiç fark almıyorlardı(maaştan ne kadar kesiyorlardı bilmiyorum sormadım kendisine).2 seferdir kutu başına 20 tl ücret aldılar yeni çıkarmışlar.her seferinde 3 kutu veriyorlardı 60 ti fark çıkardılar.artık bunların suyu iyicene ısındı.hatta kaynadı bile.
banada 3 kutu raporlu ilaç için 48 tl fark çıkmıştı

O bize girdi hocam

en azından 210 kw çıktı 42 tl daha az fatura demek ama % 50 zam oldu her harükalde

klima mı çalışıyor elektrikli soba mı

yazın bana 24 saat klima çalışıyor 350 / 400 kw elektrik geliyor 380 tl civarda bu sene 800 tl gelir
Ekim ve kasımda klima hiç çalışmadı. Diğer aylar klimalı tüketim.

HAKKI DÜŞÜNMEK , TEPKİ GELİNCE Mİ ? VEYA İNSAFA GELMEK Mİ ?
HERHALDE DİĞER BİLMEDİĞİMİZ DURUMLAR !!!

GÜNLÜK KULLANIM 7 KW OLDU .
TV HABERLERDE LİDER KENDİ KONUŞTU .

Geri
Üst Alt