Bana kalırsa saraylı haricinde de oy verilecek aday yok ki.. Birini gösterin bana.. Bence benim fikrim oy verilecek aday yok.
Kime verirsen ver saraylıya verme şuna ver diye tavsiye vermiyorum Allah herkese akıl fikir vermiş
Valla benim görüşüm yeni birisinin de güllük gülistanlık yapacağını şimdiki muhalefet vs. ile pek sanmıyorum.
Yada yeni birisi gelsin denensin bence.. Sonrasında kötünün iyisi neyse seçilir.. Durum maalesef böyle...
Muhalefet ne yaptı 20 yıldır muhalefetmi yönetiyor ülkeyi 100 yılda çok hükümetler değişti gelenlerin hiç birisi ata malını satmadı
Sata sata ülkeyi bitirdiler 100 yıl geriye gittik şimdi kimse iktidar değişse bile ilk 5 sene içinde herşeyin çözülmesini beklemesin.
Ama biz nankörüz orası doğru adamlar ülkenin fabrikalarını para basan kurumlarını özelleştirdi sattı ülkeyi iflas ettirdi.
Şimdi yeni gelen hükümetten hemen ilk 5 sene içinde bütün sorunları çözmesini beklemek ülkedeki sorunların çözülmesi,
Nefes almak için değişim şart diyorum Allah din kitap deyip milleti sömürenlere 20 yıl oy veren millet yeni geleni 5 sene sonra şutlar..
Bu millet herşeyi hak ediyor biz ülkeyi yönetecek adama din üzerinden oy veriyoruz namaz kılıyorsa dindar bir imaj çiziyorsa favori,
Oluyor oy verme sebebi oluyor ülkenin fabrikalarını para basan kurumlarını satmış savmış kendine saraylar yaptıırmış milyarder olmuş,
Hiç önemli değil teröristlerle masa kuran onları çadır mahkemelerinde af eden terörist başının kardeşini oy için trt'ye çıkaranlar,
Chp'ye terörist destekçi diyor dün fötö ile kucak kucağa oturanlar chp'ye fötöcü diyor kim fötöcü kim terörist destekcisi bu millet görmüyor,
A haber ile çok mutlu yaşayan onların her verdiği habere inanan bir millet herkes istediği gibi yönetilir demekki rahat batıyor bizim millete..
Biz kamçılanmaktan sıkıntı çekmekten üç kuruş hesabı yapmaktan ucu ucuna ayın sonu getirmekten zevk aln bir milletiz bize hak bunlar..
Hayırlısı ne ise o olsun millet için hayırlı olan başa gelsin değisim nefes almak için gerekli diyerek sözlerimi bitiriyorum..