Dondurucu etleri dondurmadı.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ben bu konuya cevap yazdım demiştim ama bir başka konuya yazmışım. Buraya alıntı olarak ekliyorum.

Etler konusunda kesimin hemen sonrasında rigor mortis (Sertleşme) ve sonrasında Algor Mortis (Sertleşme sonrası yumuşama) reaksiyonu olur. Bu dinlenme sürecinde etin donmasını bir nebze etkiler. Ancak önemli olan dondurucunun iç sıcaklığının kaça ulaştığı. Onu paylaşın net bilgi paylaşalım.

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
90
45
Çok Benzerini Samsung buzdolabında yaşamıştım. Gaz bas git gel derken gövdeden kaçak olduğu tespit edildi. Sonra çöp oldu dolap. Yeni aldığım dolap 2-3 günde falan oturmuş, kendine gelmişti.
Sizde kaçak varsa inş. Görünen bir yerdedir ve sorun çözülür.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Çok Benzerini Samsung buzdolabında yaşamıştım. Gaz bas git gel derken gövdeden kaçak olduğu tespit edildi. Sonra çöp oldu dolap. Yeni aldığım dolap 2-3 günde falan oturmuş, kendine gelmişti.
Sizde kaçak varsa inş. Görünen bir yerdedir ve sorun çözülür.
Buzdolabı - Derindondurucu gövde kaçakları başa bela olur. Bu bağlamda yeni aldığım tüm soğutucu ürünlerini mutlaka garanti uzatımı yaparım.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Sota Sota buzdolaplarındaki gaz taşıyıcı boruların alüminyum veya bakır olup olmadığını klimalar gibi anlamak mümkün mü?

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
90
45
eskisi samsung yenisi altus doğru mu.?

peki yeni cihazdan memnunmusunuz artısı eskisi nasıl.
Fiyatı 2 senede 4 binden 18 bine çıkmış şok edici. Fiyatından bağımsız memnun olduğumu söyleyebilirim. Soğutma performansı olarak memnunum. Kapasitesi de yüksek, buzluk kısmı altta ve üç çekmecesi var. Derin dondurucu gibi kullanımı iyi. Ne kadar işe yarıyor bilmem ama mavi ışık vb teknolojik şeyler Altus ta yok, düz nf dolap diyebilirim. Dijital kontrol paneli Samsung Altus ikisinde de vardı. Samsung daha gürültülü çalışır birazda eski olduğundan fazla elektrik harcardı. 11 sene hizmet süresi içinde hiç arıza yapmamıştı. 3 sefer taşınmaya yüreği dayanmadı :)

Geri
Üst Alt