teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Of offf, hiç bulamadım o kuyularıBizim zamanımız da yoktu böle gavur icaları
Biz mağara saklardık kuyuya gömerdik
Of offf, hiç bulamadım o kuyularıBizim zamanımız da yoktu böle gavur icaları
Biz mağara saklardık kuyuya gömerdik
İlk günkü gibi taze taze çıkart ye öyle anlatıyor eskilerOf offf, hiç bulamadım o kuyuları
Eeee, bu eskilerden biri de "ben" olmuyorum değil miİlk günkü gibi taze taze çıkart ye öyle anlatıyor eskiler
posetlerin havası alınmışsa çok etki etmez.Aktif kullanılan daha önce çalışma şekli için konu açtığım dolap
Poşetin içinde olmasıda donmayı geciktirir değil mi.
Etler ve kıyma porsiyon olarak poşetler halinde üst üste yerleştirildi.
Akşam üzeri akan kanlar vardı onlar için bazılarının yeri değiştirildi.
Sabaha duruma göre çıkarır yerlerini değiştirim
Üstüne buzluk koydum.
Dünden beri çalışan buzlukta poşetin içinde akan kan donmamış tı aklıma takılan nokta bu oldu.
Düne kadar çalışan dondurucu etler konunca bu hale gelmez ahmet ,çünkü etler sıcak ve kanlı ayrıca poşette.Zor donar ama benim verdiğim bigi "kesin bilgi" dirposetlerin havası alınmışsa çok etki etmez.
anlattıklarınıza göre buzdolabınız iyi soğutamıyor.
kablolu termometreyle kapak kapalıyken dondurucu bölümün ısını kontrol edin.
Gösterge hatalı olmasın -27'ye ayarlı dolap sahibi huyunu suyunu daha iyi bilir dolabın.posetlerin havası alınmışsa çok etki etmez.
24 saat alt bölümde dinlendirilmesi sonra buzluğa alınması gerekli uzmanlar et kalitesi ve dondurma için bunu öneriyor.Düne kadar çalışan dondurucu etler konunca bu hale gelmez ahmet ,çünkü etler sıcak ve kanlı ayrıca poşette.Zor donar ama benim verdiğim bigi "kesin bilgi" dir
Gösterge hatalı olmasın -27'ye ayarlı dolap sahibi huyunu suyunu daha iyi bilir dolabın.
Etler heba olmasın kurban bayramlarında çoğu tüketici böyle sorunlar yaşar etler heba olmadan anlaşılırsa kurtarma sansı oluyor.
24 saat alt bölümde dinlendirilmesi sonra buzluğa alınması gerekli uzmanlar et kalitesi ve dondurma için bunu öneriyor.
Evde 3 tane Termometrem var ama - dereceleri ölçmüyorlar.posetlerin havası alınmışsa çok etki etmez.
Yarın bizim targıta sorarım bakayım ,klimanın altında nasıl tutuyormuş, çünkü evi biliyorum,mutlaka kesimden önce soğutuyordur odayı,küçük bir alan değil çünkü,ama sen de mutlaka kontrol et etleri Umarım yaptığım şakaya da kızmamışındırEvde 3 tane Termometrem var ama - dereceleri ölçmüyorlar.
İlla ki poşetlerde hava vardır hepsinin alınmamıştır.
Sabaha son duruma bakacağım artık
Espiriden anlıyor Emmi kızmaz bilakis gülümsemiştirYarın bizim targıta sorarım bakayım ,klimanın altında nasıl tutuyormuş, çünkü evi biliyorum,mutlaka kesimden önce soğutuyordur odayı,küçük bir alan değil çünkü,ama sen de mutlaka kontrol et etleri Umarım yaptığım şakaya da kızmamışındır
Sıkıntı yok sorun değilYarın bizim targıta sorarım bakayım ,klimanın altında nasıl tutuyormuş, çünkü evi biliyorum,mutlaka kesimden önce soğutuyordur odayı,küçük bir alan değil çünkü,ama sen de mutlaka kontrol et etleri Umarım yaptığım şakaya da kızmamışındır
Dolap 4.senesinde.@Hepsi1lesme dolap kaç senelik?