Bizde de raflar, pompa istasyonları tıka basa dolu ama elin titremeden alacak adam kalmadı.Sen rahat ol, sakinliğini koru Alaattin abi şahlanışa geçtik dört nala gidiyoruz.
Avrupada raflar boş, benzin mazot bulamıyorlar.
Bizde de raflar, pompa istasyonları tıka basa dolu ama elin titremeden alacak adam kalmadı.Sen rahat ol, sakinliğini koru Alaattin abi şahlanışa geçtik dört nala gidiyoruz.
Avrupada raflar boş, benzin mazot bulamıyorlar.
Tabi ki Dolarla çalışıyor10 lira değil 9.99998'di Adem Bey. Neden dış güjlerin oyununa geliyorsunuz? Tavsiyeforumu dolarla mı çalışıyor, bize ne ki dolardan...
Yahu abi adamlar hayatlarında sıkıntı görmemiş ki, bir krizde 3 günlük sorun yaşadılar bizim yalaka medyaya tereyağı oldu ekmeğe sürmelikBizde de raflar, pompa istasyonları tıka basa dolu ama elin titremeden alacak adam kalmadı.

Sen zaten muhalifsin yalennn söylüyorsun diye içinden geçirenler olabilir.Tabi ki Dolarla çalışıyor
Sunucu, yazılım lisansları, Domain
hepsi $€
Tekerrür etmesin lütfen Adem Bey. Çok yağ kuyruklarında bekledik biz. Ama sanırım siz Z kuşağısınız anlamazsınız. Esefle kınıyorumHep bu cahape yüzünden, onların oyununa geldim af buyrunuz![]()

Yerli ve milli forum yazılımımız seneye çıkıyor. Başımıza ne geldiyse hep bu batı hayranlığındanTabi ki Dolarla çalışıyor
Sunucu, yazılım lisansları, Domain
hepsi $€
) TL ile satış yapan yerleri tercih edelim lütfen. #bizbizeyeteriz 
Yerli firmalardan Tl satın aldığınızda,Tekerrür etmesin lütfen Adem Bey. Çok yağ kuyruklarında bekledik biz. Ama sanırım siz Z kuşağısınız anlamazsınız. Esefle kınıyorum
Yerli ve milli forum yazılımımız seneye çıkıyor. Başımıza ne geldiyse hep bu batı hayranlığından) TL ile satış yapan yerleri tercih edelim lütfen. #bizbizeyeteriz
![]()

Benliğim oturduğundan beri yani bana göre 14 lü yaşlarımda ''İzm'ler Nelerdir?'' kitabını okuduğumdan beri ben hep muhalif bir tavırdaydım. Muhalif kuşağı alfabemizin hangi harfine tekabül ediyor bilemiyorumTekerrür etmesin lütfen Adem Bey. Çok yağ kuyruklarında bekledik biz. Ama sanırım siz Z kuşağısınız anlamazsınız. Esefle kınıyorum
Yerli ve milli forum yazılımımız seneye çıkıyor. Başımıza ne geldiyse hep bu batı hayranlığından) TL ile satış yapan yerleri tercih edelim lütfen. #bizbizeyeteriz
![]()