Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Ben bu konuyu hangi tarihte neydi diye anılarımızda yer etsin diye açtım o nedenle bırakalım böyle kalsınBuranın da başlığı artık güncellene![]()
İleride hortlatacağım günler gelecek

Ben bu konuyu hangi tarihte neydi diye anılarımızda yer etsin diye açtım o nedenle bırakalım böyle kalsınBuranın da başlığı artık güncellene![]()

Adem,bana 10$ lazımdı,kömür alacağımFaiz haram olduğu için döviz cinsinden mevduat hesabı açtıranlara selam olsun
Geçen sene ödemesini usd ile yapan bir tüketici kaynaklı 200 dolarım var. Hayatımın hiç bir aşamasında dolar denen muhteremle bir irtibatım olmadı
Şu an kendimi çok zengin ve güvende hissediyorum![]()

Alaattin abicim hiç boş durmuyorsun maşşallah ??Adem,bana 10$ lazımdı,kömür alacağım![]()
Büyük oynuyorsun Adem abi ??Faiz haram olduğu için döviz cinsinden mevduat hesabı açtıranlara selam olsun
Geçen sene ödemesini usd ile yapan bir tüketici kaynaklı 200 dolarım var. Hayatımın hiç bir aşamasında dolar denen muhteremle bir irtibatım olmadı
Şu an kendimi çok zengin ve güvende hissediyorum![]()
Benim Elin Maskından neyim eksik abi?Alaattin abicim hiç boş durmuyorsun maşşallah ??
Yapma, etme abi şimdi aldığın 10 doları ileride nasıl ödeyeceksin.
Büyük oynuyorsun Adem abi ??
Bozacağın zaman 50 dolar 50 dolar boz abi, birden 200 dolar bozup piyasayı allak bullak etme.

Boş konuşmaz, varmış bir bildiği demek ki."Bu Ocak ayında ekonomi öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki -
öyle bir duruma gelecek ki"
- Soylu reiz.
Temmuz değilmiydi o yahu"Bu Ocak ayında ekonomi öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki -
öyle bir duruma gelecek ki"
- Soylu reiz.

Bir gün de "Dolar 1tl" diye güncelle be gardaşım ?Başlık güncelledi![]()
Doların artmasına üzülmek lazım ama nedense tam tersi seviniyorum üzülmüyorum.
Her işte hayır vardır ülke olarak yaptığımız yanlış şeçimlerin faturasını ödüyoruz.
%51're hayırlı uğurlu olsun. onların büyük eseri katkılarıyla birlikte $ 10 TL oldu...
Ustam sen başlık güncellendi yazarken dolar tekrar rekor kırdıBaşlık güncelledi![]()
Her şey tabii ki ekonomidir.%51 in içinde olmaktan hiç pişman değilim. Her şey ekonomi demek değil bunu bir çok kişi iyi bilir (Keşke ekonomimiz daha iyi durumda olsa). Her şey ekonomi olsa Gezi parkı diye bir şey olmazdı.