Ben artık bu çocuk hikayelerini dinlemekten sıkıldım.
Bu herife şafak operasyonu yapılsa yeridir, kardeşim simülasyon mu yaşıyoruz ?. Tımarhane oldu iyice yeni doğan bebelere üzülüyorum artık.
Genelkurmay'a selam çakıyorum.
Sen anladın genelkurmay !.
feto - pkk falan hikaye ülkenin en büyük düşmanı bu beyinsiz kaytam bıyıklı "yetkili' takımdır...
Ama bu halk da bunları 20 sene destekledi be kardeşim nereden tutsam elimde kalıyor.
Alooo
Her şey tabii ki ekonomidir.%51 in içinde olmaktan hiç pişman değilim. Her şey ekonomi demek değil bunu bir çok kişi iyi bilir (Keşke ekonomimiz daha iyi durumda olsa). Her şey ekonomi olsa Gezi parkı diye bir şey olmazdı.
Ben bayrak direğinin kemirildiğini bilmiyordum, siz sogan kavurmasina muhtaçsınız.
Karni aç olan insanin kulağı duymaz bu milleti de böyle böyle yok ettiniz.
Vatanına saygi duymak taramali tufek yapmak ile olmaz, askerlik görevini yerine getirmek ile olmaz.
Vatanına saygi duymak Bilmem kac milyar galaksiden olusan bu kaotik Duzen içerisinde Ülkeni belli bir kalite standartlarına ulaştırmak vatana en büyük saygıdır, paranızın değeri afrika da ki "haka huka" kabilesi ile eş deger hale geldiyse vatana saygi duyulmadığı ortadadır.
Kimse üstüne alınmıyor "ulan nerede yanlis yaptik" demiyor ama dış güçleri suçlamasını cok iyi biliyor.
25 ocak dan beridir bugünü mü beklediniz mesaj atmak için, yoksa sizde bir cimer çalışanı mısınız ?.
Gezi Parkında işler gayet sakindi ve sakin topluluğu dağıtmak bahanesi ile sivil istihbarat ortalığı karıştırdı bu kadar basit.
Elinde bir tepsi börek ile gelen ve bunu kolluk kuvvetlerine dağıtan üniversite öğrencileri terörist değildir !.
Emniyet den Tut Genelkurmay'in kapısında bekleyen rütbeliye kadar tanıdığım çoktur ve hepsi bu memlekete degil bu memleketi bu duruma düşüren topluluğa küsmüş durumda.
Kendini bir paket makarnaya ve 3 5 liraya (ihtiyacı olmadigi halde) satan "yavhu ben niye bir paket makarnaya muhtacım kendime gelmeyelim onurlu bir vatandas olmayalim" diye sorgulamayan her halk kötülüğü hak ediyor.
Sesini çıkarmayanların geleceği Yansın.
Son düzenleme: