Benim için sağlık koşulsuz hep 1. sıradadır, ondan sonrası insanın ihtiyacına göre şekillenir. Bu soruyu sormakta yersiz bir tartışamaya götürür. Benim demek istediğim çok ama çok açık. Muhalif kitle ekonominin en iyi olduğu dönemde de yönetim değişikliği istiyordu (gezi olayları dönemi ekonomik rakamları kontrol edebilirsiniz) şimdi ekonomi kötü yine aynı talepler. Ak parti vekili nasıl et örneği verirken samimiyetsiz ise muhalefetin taleplerini de o kadar samimiyetsiz buluyorum. Asıl olay hiç bir zaman ama hiç bir zaman (Fransız ihtilali dahil) fakirlik olmamıştır, tabi bunu ancak tarih kitaplarından 100 sene sonra çözümleyebiliyoruz ayrı mesele.
Benim için ÖZGÜRLÜĞÜM ve ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİ sağlığımdan daha önemli olduğu için aynı bakmıyoruz olaylara.
Ülkedeki çürümüş ve kokmuş sistemin yandaş yalaka tayfasını kadrolaştırdığı gün gibi ortadayken, İktidar il ilçe teşkilatlarının üyeleri üyelerinin halaları dayıları yengeleri yeğenleri torunları ne kadar cahil cühela var ise yeterli olup olmadığına bakılmadan yandaş mantığı ile tüm kadrolara yerleştirilmişken iki evladıma da ''Yurt dışını hedefleyin'' diyorsam bunu zil takıp oynayarak yapmıyoruz biz. Kokuşmuş sistemde özgürlük, çocuklarımız için gelecek mücadelesi veriyoruz.
Bu forumda dahi imkanları olsa bizi bir kaşık suda boğacak çok kişi geldi geçti, ihbar etti şikayet etti hiç birisine boyun eğmedik eğmeyeceğiz de.
Açık ifade ediyorum ve her yerde de göğsümü gere gere haykırıyorum, bu forumda bunu yazan ne kadar yandaş varsa hepsinin yüzüne haykırmaya da devam edeceğim ki GEZİ PARKI ONURLU BİR EYLEMDİR -
GEZİ PARKI ONURLU BİR DİK DURUŞ EYLEMİDİR o kadar. Ülkesinin geleceğini ve bağımsızlığını savunan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini benimsemiş koca yürekli insanların eylemidir o, İktidarın korkulu rüyası, tekrarından Allah gibi korktukları Halk Direnişidir.
Size göre (liderinize göre) işe gelmediği için terör eylemidir ki malum iktidarın zihniyetinde olan herkese göre zaten biz de yerli işbirlikçi teröristleriz. Terörist gibi AĞIR bir lafı bile öyle ağızlara sakız ettiniz, öyle sıradanlaştırdınız ki artık önüne gelen gıda teröristi, trafik teröristi, orman teröristi ifadeleri kullanmaya başladı. VATAN HAİNİ ve TERÖRİST diye önüne gelen yaftalamak bu Ülkenin geçmişinde hiç bir İktidar döneminde yaşanmış şey değildir o nedenle zamanında ekilen nefret tohumlarının bu gün filizlenip dallanıp budaklanmasının ceremesini o tohumları ekenler de, su taşıyanlar da zamanı gelince çekecekler elbette.
Şuraya gelip direkt veya dolaylı yollardan iktidar güzellemesi yapanların, ülkenin bu gün içinde bulunduğu GERÇEKLERE edebilecek bir çift lafı yok ise rica ediyorum hiç bir şey yazmasınlar zira güzellemelerinizden bıktık usandık biz artık.
Geçmiş yıllarda ''Ama kuyruk vardı'' edebiyatı yapanların bu günün kuyruklarına KUYRUK deme cesareti olmadığı için ''Onlar benzin kuyruğu değil araç bolluğu'' beyanı ile aklımızla dalga geçmesine ses çıkaramayanların bize burada verebilecek aklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Gelin sohbet edin, teknik konuşun, bir derdiniz var ise başımız gözümüz üstüne o konuda baş tacısınız ama mevzu siyasi olunca çok hassasız, çok doluyuz, birbirimizi kırmayalım. Lütfen diyorum, rica ediyorum gelip burada hükûmet güzellemesi yapmayın, amalı fakatlı cümleler kurmayın. Size gelin burada Hükumet kötüleyin de demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece yaşanan gerçekleri kabullenebilecek cesaretiniz yok ise gelip burada Amalı Fakatlı içi boş söylemler ile boşuna sinirleri germeyin diyorum.
Bakın belki farkındasınız belki değilsiniz olay büyük boyutta ciddileşmesin diye koca adam
teraspy dahil elimizden geldiğince makaraya vuruyoruz zaten işi, gülüyoruz ağlanacak halimize, ama lütfen diyorum bakın tekrar ediyorum gereksiz yere üzmeyelim birbirimizi.
Bakın bütün Ülke medyası elinizde zaten, basın yayın tv kanalları Allah ne verdiyse hepsi sizin mecraya yalakalık yapabilmek için at koşturuyor ve bunlara birçok sosyal mecra kanalı da dahil. Hah işte o uçan ekonominizi, Şahlanan Ülke edebiyatlarınızı lütfen gidin orada yapın, orada avutun birbirinizi bu safsatalar ile ama bu mecrada bu konulara girmeyin burada samimiyetle yazıyorum ki kültür düzeyi çok çok çok yüksek bir insan kitlesi var, biz yemeyiz yani o anlatılanları.
Haftalardır şuraya SOMUT yüzlerce örnek yazdım, bir tanesine 'o öyle değil'' diyebilen çıkmadı çünkü sunduğumuz örneklerin doğru ve ispatlı olduğu ortada ama o mevzuların yanından dolanıp gelip işinize gelen konularda hükumet güzellemesi yapmanıza da müsaade etmemizi beklemeyin lütfen.
Yazımı bitirirken Her şeye rağmen ''saygılarımla'' diyorum bakın zira ben şu mecrada herkesi siyasi görüşü ne olursa olsun İNSAN olarak görüyor ve öyle sohbet ediyorum. A partili olun, B partili olun, C partili olun isterse Ğ partili olun vallahi bizim için zerre kadar önemi yok çünkü biz İNSANLIĞIMIZI paylaşırken parti ayrımı yapmıyoruz. Ama Siyasi mevzulara girmeyin bırakın biz burada iki gram kendi kendimize stres atıyoruz beyler bizi de anlayın yahu
Midasın Kulakları EŞŞEK kulakları diye bizim de bir yerlere haykırma ihtiyacımız var..