akrep2018
Süper Üye
- 16 Eyl 2018
- 1,272
- 62
Tek duam bu son zamanlarda.
Hepimizin duası üstad.
Tek duam bu son zamanlarda.
Sadece sen mi acabaYapma emmi, herkes dolara, altına, gayrimenkul'e yatırım yaparken biz düğünlere yatırım yaptık ?
Ben hiç inanmıyorum sayı 200 olsun yıldırım, ama inanmış görünüyorum çünkü resmi açıklama o yönde.$ gündeme oturdu koranayı unuttuk hergün 200 can gidiyor hep bu maske takmayan,
sosyal mesafeye uymayanlar yüzünden bitmiyor bu korana aşı oldum diye rahat hareketler,
Aşı olsanda maskeni tak sosyal mesafe dikkat etmek şart böyle bitmezki bu korona illeti
Maskemi takıyorum sosyal mesafeye uyuyorum ben dikkat ediyorum.
Lakin maskesiz insan kalabalığının içine girip pazar alışverişi zorunluğu oluyor
Böyle giderse ne kadar önlem alsamda bana bulaşma ihtimali artıyor .
Bu aşı cesaret aşısı aşıyı olan kendisini çayıra salıyor virüs kapıyor başkalarına virüs bulaştıyor.
Bu olay böyle tekrar ediyor uzun lafın kısası bu covid -19 bitmez....
Önlem alınmalı maske takmayan sosyal mesafeye uymayanlar hapis cezası ile cezalandırılmalı.
Başka türlü bu vürüsün önüne geçilmez bağışıklığı zayıf kişilerde aşı işe yaramıyor böyle bir gerçek var.
Ülkenin Başındaki ismi lazım değil sırf reklamı olsun oy kapmak adına açılış yapıyor.
yüzlerce kişi iç içe kol kola maske takmayanlar mı dersin onu dinlemek görmek için gidiyor
Hadi adamın derdi oy devşirmek bu milletin derdi ney korana gerçeği varken hepsi iç içe orada,
Allah bizim millete akıl fikir versin biryerde diyorum bana ne giden düşünmüyorsa covid olsun.
Anyayı konyayı görsün ama ucu herkese dokunuyor pontansiyel virüs bulaştırıcısı oluyorlar.
Daha yazmak isteyipte yazmadıklarım var ..................uzun uzun ama yazmıyorum siz anladınız onu
Konu dağıtmak istemem ancak Ülkede HUKUK DÜZENİ işlemedikçe kimseye maske de taktıramaz, aşı da vurduramazsınız.$ gündeme oturdu koranayı unuttuk hergün 200 can gidiyor hep bu maske takmayan,
sosyal mesafeye uymayanlar yüzünden bitmiyor bu korana aşı oldum diye rahat hareketler,
Aşı olsanda maskeni tak sosyal mesafe dikkat etmek şart böyle bitmezki bu korona illeti
Maskemi takıyorum sosyal mesafeye uyuyorum ben dikkat ediyorum.
Lakin maskesiz insan kalabalığının içine girip pazar alışverişi zorunluğu oluyor
Böyle giderse ne kadar önlem alsamda bana bulaşma ihtimali artıyor .
Bu aşı cesaret aşısı aşıyı olan kendisini çayıra salıyor virüs kapıyor başkalarına virüs bulaştıyor.
Bu olay böyle tekrar ediyor uzun lafın kısası bu covid -19 bitmez....
Önlem alınmalı maske takmayan sosyal mesafeye uymayanlar hapis cezası ile cezalandırılmalı.
Başka türlü bu vürüsün önüne geçilmez bağışıklığı zayıf kişilerde aşı işe yaramıyor böyle bir gerçek var.
Ülkenin Başındaki ismi lazım değil sırf reklamı olsun oy kapmak adına açılış yapıyor.
yüzlerce kişi iç içe kol kola maske takmayanlar mı dersin onu dinlemek görmek için gidiyor
Hadi adamın derdi oy devşirmek bu milletin derdi ney korana gerçeği varken hepsi iç içe orada,
Allah bizim millete akıl fikir versin biryerde diyorum bana ne giden düşünmüyorsa covid olsun.
Anyayı konyayı görsün ama ucu herkese dokunuyor pontansiyel virüs bulaştırıcısı oluyorlar.
Daha yazmak isteyipte yazmadıklarım var ..................uzun uzun ama yazmıyorum siz anladınız onu
Abi öyle deme; Dolar 20 tele olunca çok para kazanacağız. Biliyorsunuz, alijan denilen zat delikanlılığın kitabını ne kadar yazmış ise bunlar da ehonominin kitabını o kadar yazdılar. Senin benim aklımız ermez böyle şeylere.Hadi bakalım bindik bir alamete gidiyoz gıyamede
dolar şu an 11.06 euro 12.59 vede yükselmeye devam ediyor vay bu milletin haline sözde faiz indirdiler ne hikmetse koyunlar hala hükümeti savunuyorlar.
O sineği görmek isterdim sevgili Puzik ,ne havalıdır kimbilirGençken duyduğum çok güzel bir söz var, sanırım durumu özetliyor.
“At idrarı üzerinde yüzen saman parçasına konan sinek kendini kaptan-ı derya, saman parçasını kadırga, idrarıda okyanus zannedermiş”
Çok yakındaO sineği görmek isterdim sevgili Puzik ,ne havalıdır kimbilir