Benim köydeki öldürülen kedi ,bizim arabanın peşinden ana caddeye kadar geliyordu ,hele komşunun karabaş dediğimiz köpeği yine böyle bir takip ile belkide trafik kazasından kurtardı bizi sevgili tarıkYa bizimkiler bizden önce arabaya biniyor.:

Benim köydeki öldürülen kedi ,bizim arabanın peşinden ana caddeye kadar geliyordu ,hele komşunun karabaş dediğimiz köpeği yine böyle bir takip ile belkide trafik kazasından kurtardı bizi sevgili tarıkYa bizimkiler bizden önce arabaya biniyor.:

Öldürülen kedi. Bu dünya hayvanların cehennemi çünkü. İnsanları sevmiyorum abi.Benim köydeki öldürülen kedi ,bizim arabanın peşinden ana caddeye kadar geliyordu ,hele komşunun karabaş dediğimiz köpeği yine böyle bir takip ile belkide trafik kazasından kurtardı bizi sevgili tarık![]()
İnsan kendi neslini katlediyor ki hayvanlar ne olsun? Her canlı ölümü tadacaktır ve her canlı sürdüğü hayatın hesabını kusursuz şekilde verecektir... Sonrası, ebediyet.Öldürülen kedi. Bu dünya hayvanların cehennemi çünkü. İnsanları sevmiyorum abi.
Odunları bol olsunİnsan kendi neslini katlediyor ki hayvanlar ne olsun? Her canlı ölümü tadacaktır ve her canlı sürdüğü hayatın hesabını kusursuz şekilde verecektir... Sonrası, ebediyet.

Benden de o kadar. İnsan bunlara nasıl zarar verebilir ki? Bazılarına merhamet dediğimiz erdemden pay düşmemiş.Öldürülen kedi. Bu dünya hayvanların cehennemi çünkü. İnsanları sevmiyorum abi.
Yetişme,yetiştirilme,cahillik,beyinsizlik diye uzar.Sevmezsin eyvallah,ben de bayılmıyorum ama her akşam takılıyoruzBenden de o kadar. İnsan bunlara nasıl zarar verebilir ki? Bazılarına merhamet dediğimiz erdemden pay düşmemiş.
![]()
![]()
Herkes yaşattığının fazlasını yaşasın
Soldaki tavşan dişiye benziyor 
Sevgili tarık,köyde gece tavuklar bağırış-çağırış yapınca ,komşu sansar zannetmiş,nice sonra ben sorunca anlattı bana,hatta o kedicik için 2 fakiri sevindirdim alattin aga dedi.Bende inandım ,çünkü yalan söyleyecek birisi asla değildi,ama sonuçta maalesef "öldürülen kedi" oldu.Hatta telefonla filme de çekmiştim ,çalınan laptopta gitti ,eve dönünce bakayım ,yedeklemişmiyim.Öldürülen kedi. Bu dünya hayvanların cehennemi çünkü. İnsanları sevmiyorum abi.
Allah affetsin benim de başıma bi hata geldi öyle. Onuda benide ?Sevgili tarık,köyde gece tavuklar bağırış-çağırış yapınca ,komşu sansar zannetmiş,nice sonra ben sorunca anlattı bana,hatta o kedicik için 2 fakiri sevindirdim alattin aga dedi.Bende inandım ,çünkü yalan söyleyecek birisi asla değildi,ama sonuçta maalesef "öldürülen kedi" oldu.Hatta telefonla filme de çekmiştim ,çalınan laptopta gitti ,eve dönünce bakayım ,yedeklemişmiyim.
Amin.Allah affetsin benim de başıma bi hata geldi öyle. Onuda benide ?
Bir gün karafa'yı anlatatım![]()
![]()
Kedilerden biraz sıyrılalım ?
(komşunun karabaş'ı) karafa ismini hanım takmıştı 
Bekliyorum abi dört gözleBir gün karafa'yı anlatatım(komşunun karabaş'ı) karafa ismini hanım takmıştı
![]()

Ooo köpek de severim ben ama kediden ayrı düşünmem. İki tane Kangal besliyorum daha birkaç aylıkken sokak kedisi gelip bunların yemeğini yemeye başladı ona alıştılar şimdi kaç yaşına geldiler hala kedi seviyorlar arada oyun olsun diye kovalıyorlar ama asla zarar vermezler. Tabi bizim baktığımız kedi sülalesine alışıklar bazen kendi bölgelerinden çıkıp gelen erkek kediler bizim kedilere saldırıyor sen kimin kedisine saldırıyon diye bütün gün ağaçtan indirmediklerini bilirim.![]()
![]()
Kedilerden biraz sıyrılalım ?
Eve döneyim ,inşallah unutmaz isem (ki bana hatırlat mutlaka buradan ,tahminen 1 hafta sonra eve döneceğim,köyde işlerimi yapıyorum)Bekliyorum abi dört gözle![]()