- 23 Kas 2017
- 20,969
Tek problemi bekar ve yalnız ?
Pandemi var az sabretsin.
Tek problemi bekar ve yalnız ?
????Pandemi var az sabretsin.
Bizimki de, bekar fakat damat ile uğraşma niyetimiz hiç yok...Tek problemi bekar ve yalnız ?
Doctor Who hikayesi gibi olmuş tam. Zamanının dışında bir savaşçı böyle bir bölüm vardı galiba.Bi ara saatin üstüne bunları koymuştum. Bana bu foto hep ilginç geldi. Bitmeyen bir savaş. Şövalyeler ve cyborg Cyborg'ün elinde de balta
Helal yem yedirdik işi gücü de yerinde. Bi düşünün derimBizimki de, bekar fakat damat ile uğraşma niyetimiz hiç yok...
Evet bende öyle bir bölüm hatırlıyorum.Doctor Who hikayesi gibi olmuş tam. Zamanının dışında bir savaşçı böyle bir bölüm vardı galiba.
Benim renkli yavrular hayatta kalmayı başarabilse belki böyle açık renkli kedilerim olabilir ama her sene farklı sebepten başlarına iş geliyor bu senede virüsten gittiler?, neyse siyahi kedi ailesi devam ediyor bir türlü renklileri türemedi nereye baksam kara panterler geziyor ama yinede seviyorum tabi. Bazen karanlıkta pencere pervazına tırmanıp insanı korkutuyorlar karanlıkta sadece gözleri gözüküyor.
Hepsi başardı bizim yavrular ?inşallah sizinkiler de başarır. Ben hiç sevmiyorum ama zorla sevdiriyor şerefsizler kendierini ? kedi özel harekat oldularına eminim bunlarınBenim renkli yavrular hayatta kalmayı başarabilse belki böyle açık renkli kedilerim olabilir ama her sene farklı sebepten başlarına iş geliyor bu senede virüsten gittiler?, neyse siyahi kedi ailesi devam ediyor bir türlü renklileri türemedi nereye baksam kara panterler geziyor ama yinede seviyorum tabi. Bazen karanlıkta pencere pervazına tırmanıp insanı korkutuyorlar karanlıkta sadece gözleri gözüküyor.
Bizimkilerin gideni gitti kalanı kaldı ama neden her sene öldüklerinin sebebini buldum en azından, aşı yaptırdım kalanlara onları kurtarmış olduk. Kediler zaten ya yaramaz ya tembel oluyor öyle efendi olan kedi pek tanımadım bugün eve girmeye çalışıyordu biri en sonunda girmiş ama kaybolmuş nereye geldiğini anlamamış ağlayınca fark ettim. Kaçıyor birde tutmasında gezeyim diye.?Hepsi başardı bizim yavrular ?inşallah sizinkiler de başarır. Ben hiç sevmiyorum ama zorla sevdiriyor şerefsizler kendierini ? kedi özel harekat oldularına eminim bunların