Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cep telefonuyla cektigim fotograflar. malesef prof bir makinaya sahip degilim. asagidaki fotograflar paris ziyaretimden louvre müzesi eifel kulesi vs sonlarda göreceginiz yerdeki mozaikler ve küp seklindeki obje yanlis hatirlamiyorsam iznik bölgesinden cikarilip götürülmüs en sondaki napolyonun tac giyme töreni tablosu dev gibi birsey o yüzden tam ekran yapamamisim sanirim yada bulamadim diger fotograflari. sag üst kösede bir sarikli osmanli adami var o da dönemin elcisiymis orda incelemeye cok zamanim olmadi fark etmemistim sonradan ögrendim. sanat tarih meraklilarinin kesin görmesi gereken bir müze ama en az 2 gün gezmeniz lazim hatta 3 gün daha iyi olur. gidecek olanlarada bir tavsiye, ayni biletle 3 gün icinde 3 defa giris cikis yapabilyorsunuz müzenin etrafinda dolasan afrikali saticalar müzeden cikanlardan biletleri isteyip satiyorlar onlardan daha ucuza alabilirsiniz.
Instagram da paylaştığım bir kaç fotoğrafı bende buraya bırakıyorum. Genelde İstanbulda çekilmiş bazıları Tokat bazılarıda İzmirde çekilmiş İzmirliler direkt anlarlar zaten neresi olduğunu.