Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Bizim Çatıda dolu emmiBu UHF antenleri duruyormu daha ,ilginç
Bizim Çatıda dolu emmiBu UHF antenleri duruyormu daha ,ilginç
Eline Sağlık abi iyi çekim olmuş.Taze Taze buyrunnn
Aslında çok daha iyi olurdu ama çektiğim yer çok karanlık ışık yok ve saat çok geçti. Bugün tam hava kararma zamanıydı ay tutulması varmış sahildeydim ay kocaman net ve kırmızıydı o kadar güzel acidaydim ki makinem yanımda yoktu büyük görüntü kaçırdım. Peşine de denizden su samuru çıktı şaka gibi bir gündü onu da kaçırdık.Eline Sağlık abi iyi çekim olmuş.
Bu Tip özelliklede Doğa manzaralarına hastayım ben.Aslında çok daha iyi olurdu ama çektiğim yer çok karanlık ışık yok ve saat çok geçti. Bugün tam hava kararma zamanıydı ay tutulması varmış sahildeydim ay kocaman net ve kırmızıydı o kadar güzel acidaydim ki makinem yanımda yoktu büyük görüntü kaçırdım. Peşine de denizden su samuru çıktı şaka gibi bir gündü onu da kaçırdık.
Harika bir foto ya Tam masaüstlülük valla uyarsa alabilirmiyim?
Mi note 3 +HDR açık
Teşekkürler.Tabi ki alabilirsinHarika bir foto ya Tam masaüstlülük valla uyarsa alabilirmiyim?
Çok Teşekkürler.Teşekkürler.Tabi ki alabilirsin
Abi abiiiiii Mükemmel ya sabahın ilk ışıklarında orda olmak isterdim.Fotoları alabilirmiyim ya bunlarıda beyendimBursa Akçalar Uluabat gölü doğu kıyısı
Elbette alabilirsiniz ?Abi abiiiiii Mükemmel ya sabahın ilk ışıklarında orda olmak isterdim.Fotoları alabilirmiyim ya bunlarıda beyendim
Çok Teşekkürler emeklerinize sağlık.Elbette alabilirsiniz ?
Ben de diyorum korayın memleket neden sıcak ,meğer mini sobadan kaynaklanıyormuşÇok Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Harika Durdu ya eczane bilgisayarına aldım