Yeni evin salon camından Dağ manzarası, 23 Nisan sabahı
Bursa/Akçalar
23 Nisan etkinliğimiz ve karşımızdaki park.
Umut dıştan çok afilli bir bina salon camı renkli ve alüminyum doğrama içeriden sadece ufak bir cam açılıyor dışarı doğru, plaza cephesi gibi, manzaranın sağ tarafında da Uluabat gölü var bizim balkondan tam görülmüyor, yan blok engelliyor.Ben burayı okul binası zannetmiştim, camdan dolayı.
Manzara güzel ama, huzur verici.
Umut dıştan çok afilli bir bina salon camı renkli ve alüminyum doğrama içeriden sadece ufak bir cam açılıyor dışarı doğru, plaza cephesi gibi, manzaranın sağ tarafında da Uluabat gölü var bizim balkondan tam görülmüyor, yan blok engelliyor.
Şehirden biraz uzak burası 30-35 km kadar ama çok huzurlu bir yerSağ tarafta göl olması inanılmaz cidden.
Güzel bir şans.
Resim yapılır, fotoğraf çekilir.Benim
Çatı katdan çektiğim Resim yer Almanya
Emlakkonutları'na ne kadar çok benziyor , burası nesesi acaba sevgili Frenzy
23 Nisan etkinliğimiz ve karşımızdaki park.
Virüs'ten dolayı çocukların eve kapanmış olması üzücü.
Daha da üzücü olanı ise bu çocuk bayramında bir çocuğun babası (!) yüzünden mezarda olması.
Burası Adıyaman sayın emmim, Yeni Mahalle. ?Emlakkonutları'na ne kadar çok benziyor , burası nesesi acaba sevgili Frenzy
Sanki bizim arka mahalle gibi, yani inan çok benziyor , renkli renkli binalar ve çok katlı prefabrik beton sevgili FrenzyBurası Adıyaman sayın emmim, Yeni Mahalle. ?