Çektiğimiz Fotoğraflar

Ya bizimkiler bizden önce arabaya biniyor. :):):
Benim köydeki öldürülen kedi ,bizim arabanın peşinden ana caddeye kadar geliyordu ,hele komşunun karabaş dediğimiz köpeği yine böyle bir takip ile belkide trafik kazasından kurtardı bizi sevgili tarık :)

Benim köydeki öldürülen kedi ,bizim arabanın peşinden ana caddeye kadar geliyordu ,hele komşunun karabaş dediğimiz köpeği yine böyle bir takip ile belkide trafik kazasından kurtardı bizi sevgili tarık :)
Öldürülen kedi. Bu dünya hayvanların cehennemi çünkü. İnsanları sevmiyorum abi.

İnsan kendi neslini katlediyor ki hayvanlar ne olsun? Her canlı ölümü tadacaktır ve her canlı sürdüğü hayatın hesabını kusursuz şekilde verecektir... Sonrası, ebediyet.

İnsan kendi neslini katlediyor ki hayvanlar ne olsun? Her canlı ölümü tadacaktır ve her canlı sürdüğü hayatın hesabını kusursuz şekilde verecektir... Sonrası, ebediyet.
Odunları bol olsun :)

Benden de o kadar. İnsan bunlara nasıl zarar verebilir ki? Bazılarına merhamet dediğimiz erdemden pay düşmemiş.

IMG_20201110_114242594f7e67e55cb5a2.jpg
IMG_20201110_114051dd13baf2513588c8.jpg

Benden de o kadar. İnsan bunlara nasıl zarar verebilir ki? Bazılarına merhamet dediğimiz erdemden pay düşmemiş.

IMG_20201110_114242594f7e67e55cb5a2.jpg
IMG_20201110_114051dd13baf2513588c8.jpg
Yetişme,yetiştirilme,cahillik,beyinsizlik diye uzar.Sevmezsin eyvallah,ben de bayılmıyorum ama her akşam takılıyoruz :) Herkes yaşattığının fazlasını yaşasın :) Soldaki tavşan dişiye benziyor :)

Sevgili tarık,köyde gece tavuklar bağırış-çağırış yapınca ,komşu sansar zannetmiş,nice sonra ben sorunca anlattı bana,hatta o kedicik için 2 fakiri sevindirdim alattin aga dedi.Bende inandım ,çünkü yalan söyleyecek birisi asla değildi,ama sonuçta maalesef "öldürülen kedi" oldu.Hatta telefonla filme de çekmiştim ,çalınan laptopta gitti ,eve dönünce bakayım ,yedeklemişmiyim.

Sevgili tarık,köyde gece tavuklar bağırış-çağırış yapınca ,komşu sansar zannetmiş,nice sonra ben sorunca anlattı bana,hatta o kedicik için 2 fakiri sevindirdim alattin aga dedi.Bende inandım ,çünkü yalan söyleyecek birisi asla değildi,ama sonuçta maalesef "öldürülen kedi" oldu.Hatta telefonla filme de çekmiştim ,çalınan laptopta gitti ,eve dönünce bakayım ,yedeklemişmiyim.
Allah affetsin benim de başıma bi hata geldi öyle. Onuda benide ?

Screenshot_20201111_000733_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20201111_000946_com.android.gallery3d.jpg

Kedilerden biraz sıyrılalım ?

Screenshot_20201111_000733_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20201111_000946_com.android.gallery3d.jpg

Kedilerden biraz sıyrılalım ?
Ooo köpek de severim ben ama kediden ayrı düşünmem. İki tane Kangal besliyorum daha birkaç aylıkken sokak kedisi gelip bunların yemeğini yemeye başladı ona alıştılar şimdi kaç yaşına geldiler hala kedi seviyorlar arada oyun olsun diye kovalıyorlar ama asla zarar vermezler. Tabi bizim baktığımız kedi sülalesine alışıklar bazen kendi bölgelerinden çıkıp gelen erkek kediler bizim kedilere saldırıyor sen kimin kedisine saldırıyon diye bütün gün ağaçtan indirmediklerini bilirim.

Geri
Üst Alt