Görüş alanını kapatmayacak deniyor aynı zamanda. Sence videodaki gibi montaj görüş alanını kapatıyor mu ?Video izlemedikçe ceza yok demişlerdi.
Görüş alanını kapatmayacak deniyor aynı zamanda. Sence videodaki gibi montaj görüş alanını kapatıyor mu ?Video izlemedikçe ceza yok demişlerdi.
Görüş alanını kapatmayacak deniyor aynı zamanda. Sence videodaki gibi montaj görüş alanını kapatıyor mu ?
Saçma sapan şeyler ile uğraşıyoruz gerçektenGöğüsün üzerinde yeralan multimedia orijinal değilse ceza riski var.
Zaten çoğu firma bu yanlıştan vazgeçmek zorunda kalacaklar.
1. Görüşü daraltıyor
2. Klima vb tüm mekanik tuşların multimedia cihazlara taşınması sürüş güvenliğini tehliye attığı için yeni modeller mekanik tuşlar geri gelecek.
Abi 18'e Pioneer var zaten ve bu Pioneer modeli orta-üst segment bir cihaz. AKM AK7604 marka DSP işlemcisi var içinde, kadife gibi çalar bu teyp kaliteli hoparlör ile. Benim tek takıntım yasak muhabbeti şu an.2-32 gibi multimedyalar iyi değil, 4-64lerin de bazıları iyi bazıları değil. 18bine görmüştüm geçen, pioneer kalitesi ve 9inç standart çevçere sistemi çok hoşuma gitti. fiyatı da çok abartılı değil.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Güzel durmuş HeeeeKonuyla ilgili güncelleme yapayım. Daha önce bahsettiğim Pioneer DMH-AP6650BT modelini satın aldım. Ses kalitesi gerçekten muazzam, Android teypten sonra amfi takılmış gibi güç artışı oldu. Arabaya binenler kapılarda bas hoparlörü mü var diye soruyor.
Lisanslı kablosuz Carplay ve Android Auto mevcut ve problemsiz çalışıyor. EQ ayarları oldukça kapsamlı ve bası ne kadar arttırırsanız arttırın distorsiyon yapmıyor. Eski teyp kağıt üzerinde 4x50W mosfet yazsa da gerçekte 10-12W RMS civarı veriyordu ve tizleri kulak tırmalayacak kadar patlatıyordu. Muhtemelen öndeki 16 cm hoparlörleri süremediği için tiz ağırlıklı çaldırıyordu.
Pioneer ise 23W RMS veriyor ve tizler artık kafa ütülemiyorTek sorun 207'ye özel tek tip 9'' çerçeve mevcut ve yuvaya tam oturmuyor. Sağlam olsun diye çerçeve altına silikon attık ama hafiften sallanıyor yine.
![]()
![]()
yuva üzerinde tadilat yapılamaz mıAraştırmak lazım ama şu an daha ciddi sorunlarım varGüzel durmuş Heeeeyuva üzerinde tadilat yapılamaz mı
abi ne gerek var araç zaten yaşını almış kalkan yeri 15-20cm açıp temizleyip lokal boyasın. Bu görseli ve plaka da gözükecek şekilde fotoğrafla alıcıya gösterirsin.Araştırmak lazım ama şu an daha ciddi sorunlarım var
Geçenlerde arabanın üzerine bir yerden boya damlamış, tahminimce bina boyaması yapılan bir yerden geçtim oradan damladı. Görür görmez hemen yıkamaya götürdüm. Adam tazyikli suyu bir tuttu kaputun boyası kalktı.
![]()
Aynı şekilde direklerde de boya kalkması var. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Boyacının biri 25, diğeri 50.000 istedi. 50 kağıt isteyen daha bi ustaya benziyor, kaputa lokal atarsam başka yerden yine patlayacak diyor. Komple kazıyıp yeniden boyarım, boya makinesi bile tespit edemez, orijinali ile aynı olur diyor. Direkleri adam gibi boyayabilmem için ön cam sökülüp tekrar takılacak diyor. Ayrıca fiyata ön-arka tampona lokal boya ve komple pasta/polish de dahil.
Kaputta başka alanlarda da küçük küçük atma başlamış gibi geldi, haklı olabilir.abi ne gerek var araç zaten yaşını almış kalkan yeri 15-20cm açıp temizleyip lokal boyasın. Bu görseli ve plaka da gözükecek şekilde fotoğrafla alıcıya gösterirsin.
o zaman iş değişirKaputta başka alanlarda da küçük küçük atma başlamış gibi geldi, haklı olabilir.