Carplay Desteklemeyen Araç Teybine Sonradan Carplay Eklenebilir mi ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,138
65
Aynı özelliklere sahip bile olamayan dediğin cihazlar 20K lardan başlıyor, 5k fiyata arabaya uyumlu çerçeve dahil alabiliyorum. Ama şu konuda bana güvenin, gerçekten stabil çalışıyor. 4-5 sene önceki çin üretimlerini düşününce 4-5 sonra çinin durumunu düşünemiyorum.
Alıntı yapacaktım ama cevapla dedim yanlışlık ile :) , Eğer arabamı satmasaydım gps destekli android cihaz bulmuştum bizim Çankaya'da,hem de süper fiyata.Fakat satınca almadım (sattığım kişiye git al, arabaya tak dedim) Sanırım geri verdiğin android kasaya benziyordu ama satıcı" abi çalışmadı geri getir" demişti bana ki ondan çok oto teyp aldım bir zamanlar(kar gütmeden köydeki çocuklara almıştım)

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
871
Alıntı yapacaktım ama cevapla dedim yanlışlık ile :) , Eğer arabamı satmasaydım gps destekli android cihaz bulmuştum bizim Çankaya'da,hem de süper fiyata.Fakat satınca almadım (sattığım kişiye git al, arabaya tak dedim) Sanırım geri verdiğin android kasaya benziyordu ama satıcı" abi çalışmadı geri getir" demişti bana ki ondan çok oto teyp aldım bir zamanlar(kar gütmeden köydeki çocuklara almıştım)
Benim geri verdiğim cihaz çalışır ama mutsuz eder insanı, dertsiz başına dert meselesi işte, şuankinden memnunum gayet yeterli. Amfi çıkışını da test ettim RCA çıkışları da orta seviyede iyi.

Geri
Üst Alt