Carplay Desteklemeyen Araç Teybine Sonradan Carplay Eklenebilir mi ?

Görüş alanını kapatmayacak deniyor aynı zamanda. Sence videodaki gibi montaj görüş alanını kapatıyor mu ?

Göğüsün üzerinde yeralan multimedia orijinal değilse ceza riski var.

Zaten çoğu firma bu yanlıştan vazgeçmek zorunda kalacaklar.
1. Görüşü daraltıyor
2. Klima vb tüm mekanik tuşların multimedia cihazlara taşınması sürüş güvenliğini tehliye attığı için yeni modeller mekanik tuşlar geri gelecek.

Göğüsün üzerinde yeralan multimedia orijinal değilse ceza riski var.

Zaten çoğu firma bu yanlıştan vazgeçmek zorunda kalacaklar.
1. Görüşü daraltıyor
2. Klima vb tüm mekanik tuşların multimedia cihazlara taşınması sürüş güvenliğini tehliye attığı için yeni modeller mekanik tuşlar geri gelecek.
Saçma sapan şeyler ile uğraşıyoruz gerçekten 😀 Sırf hukuka aykırı mı değil mi diye emin olamadığım için sürüş güvenliğimi daha da arttıracak sisteme geçiş yapamıyorum. Ülkede hiçbir şey net değil, yasalarımız bile. Fabrikadan devasa ekranlar ile çıkan araçlara bir şey yok, garibana ceza kes.

Yeni-Proje.jpg

2-32 gibi multimedyalar iyi değil, 4-64lerin de bazıları iyi bazıları değil. 18bine görmüştüm geçen, pioneer kalitesi ve 9inç standart çevçere sistemi çok hoşuma gitti. fiyatı da çok abartılı değil.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2-32 gibi multimedyalar iyi değil, 4-64lerin de bazıları iyi bazıları değil. 18bine görmüştüm geçen, pioneer kalitesi ve 9inç standart çevçere sistemi çok hoşuma gitti. fiyatı da çok abartılı değil.
Abi 18'e Pioneer var zaten ve bu Pioneer modeli orta-üst segment bir cihaz. AKM AK7604 marka DSP işlemcisi var içinde, kadife gibi çalar bu teyp kaliteli hoparlör ile. Benim tek takıntım yasak muhabbeti şu an.

Aynen o linkteki cihazı görmüştüm. İnan ses kalitesi ayrı bir dünya da, stabil olması çok ayrı bir dünya. Radyo dinlemenin bile hala güzel olduğunu hatırlatıyor. Carplayinde vesaire bir kere sıkıntı çekeceğin bir cihaz değildir. 9 inç standart çerçeveye göre yapmaları çok büyük avantaj.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de giriş çıkışları da standart multimedya tipinde. Gerçekten güzel.

Geri
Üst Alt