tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Püskevittttee mi vermedi adem abiiiÇay, sade çay ?
Püskevittttee mi vermedi adem abiiiÇay, sade çay ?
Sek Tein maddesiNe var menüde ?
Ne püsleviti beee Yeldoş bizi oklava ile kovalamasın yeterPüskevittttee mi vermedi adem abiii
Bi mesaj atiyim benn ablaya ??Ne püsleviti beee Yeldoş bizi oklava ile kovalamasın yeter
Anlatımı güçlendirmek için iki defa dedim sadece. Çayın yanında bir daha çaya bile razıydım genede ?Nasıl yani çayın yanında çay mi doğru mu anladım ???
Emmi ben hediye falan görmedim ?Huuu, hediyem arada kaynamasın,bi ton para verdim aldım ben onu
Kardeş dedik bağrımıza bastıkBi mesaj atiyim benn ablaya ??
Tohtor bu neeee? ?Aldım aldım hediyeni, dünya $ bozdurdum hatta yetmedi de bir de çeyrek altın bozdurdum ,ahanda bak bakalım beğenecekmisin
Nasıl göremedin mübarek,koskoca mercekEmmi ben hediye falan görmedim ?
mercek işte ,kocaman gibi görünüyor ama hafifTohtor bu neeee? ?
Ben bilmem Adem Abi bana deseydi ki emminin hedayesi, ben ona ayrıca özen gösterir emmi de emmi ha derdim. Ama demek ki emmi de emmi ha dedirten birşey yooğ imişNasıl göremedin mübarek,koskoca mercek
Çok yakında gerekli cevap verilecektir ,danışmanlarım hazırlık yapıyorlarBen bilmem Adem Abi bana deseydi ki emminin hedayesi, ben ona ayrıca özen gösterir emmi de emmi ha derdim. Ama demek ki emmi de emmi ha dedirten birşey yooğ imiş