Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Anlaşıldı İlteriş yarın işin varYarın ola hayrola.
Anlaşıldı İlteriş yarın işin varYarın ola hayrola.
İşim yok tam aksine gidemiyoruz işte abiAnlaşıldı İlteriş yarın işin var
Ya sıkıntı yok bize her yer Cafe 8,5İşim yok tam aksine gidemiyoruz işte abi
Ya gidelim çadır kuralım çayı demler içeriz yine ??Ya sıkıntı yok bize her yer Cafe 8,5
Şaka bir yana yarın öğleden sonra görüşürüz ona göre duruma bakarız zaten ben geç kalkarım nasılsa hava bozukmuş, sonrasınaona göre karar veririz kardeşim.
Islak olur soğuk olurYa gidelim çadır kuralım çayı demler içeriz yine ??
Heee çekildi çekildi.Gayet canlı kaliteli fotoğraflar video çekim kalitesi nasıl Adem Abi ilk video ilk içerik çekildi mi ?️ ?
Ohoo, kış geldi. Her gün hava iyi olsun diye beklersekIslak olur soğuk olur
En azından kuru olsun be abiOhoo, kış geldi. Her gün hava iyi olsun diye beklersek
Ben sana mat getirecem, ateş yakacam. Daha nasıl kuru olsunEn azından kuru olsun be abi
ilk tanışma kazası Adem Abi çok normalHeee çekildi çekildi.
Sen 39 dakika boyunca konuş ama mikrofonu CAMERA moduna alma. Sessiz film izledim kendimi.
Sonra kendime kızdım
Sonra kendime küstüm
Taktım telefonu bu günkü videoyu yine telefonla çektim
Gelmiş, geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın ?ilk tanışma kazası Adem Abi çok normal
İlk motor kullandığımda arka yerine ön firene basınca ben ve motor yerde bulduk kendimizi
Bir arabayı pert etmiştim hemen ordan kaçtım motor ön çamurluk kırık sağ ayak bileğim burkulmuş bacağımda ezikler sonra bir hafta aksaya aksaya yürüdüm firenlerin yerini niye sormadım diye kendime kızdım
Acı tecrübeler abi tekrarı olmasın elbetteilk tanışma kazası Adem Abi çok normal
İlk motor kullandığımda arka yerine ön firene basınca ben ve motor yerde bulduk kendimizi
Bir arabayı pert etmiştim hemen ordan kaçtım motor ön çamurluk kırık sağ ayak bileğim burkulmuş bacağımda ezikler sonra bir hafta aksaya aksaya yürüdüm firenlerin yerini niye sormadım diye kendime kızdım