Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Esnaf adam yahu , bize de anı oldu işte ne güzelAbi görselden telif hakkını kitleyin direk en temizi :
Ama instada vs işletme ile bir ilgim olmadığını yazayım yine ne olur ne olmaz
Esnaf adam yahu , bize de anı oldu işte ne güzelAbi görselden telif hakkını kitleyin direk en temizi :
Nasıl bir hediyeymiş o bakem hele Alo teraspy emmi ?Abi o işten para kazanacaksa İlteriş Yılmaz kazanır zira onun fotoları seviyorum ben.
Biz daha zurnanın zırt dediği yeriz beyaaaa
Ama yarın?
ustacım ayrıca valiz olmasa da eski bir CCD-TR505 8 lik Handycam vardı yıllardır elimde olan. Onun Çantasını kaptım çimdilik zira bu makinenin çantası bile anasının nikahı kadar paraymış beyaaaa
Allahtan Lens hediyesini teraspy den hallettik.
Bakalım çanta kime ihale kalacak
Aloooo Alooo?Nasıl bir hediyeymiş o bakem hele Alo teraspy emmi ?
Eyvallah, biz daha dağlara daşlara gendimizi vuraciiikAbi kamerayı çok yorma senin videolar için lazım olacak, dışarıda toz toprak felan aman diyim Şaka bi yana hayırlı olsun güle güle kullan ??
Dar açı lazım bence Obje çekiyorsunuz çünkü gördüğüm kadarıyla.Bunları çekince anladım ki bana geniş açı lens lazım
Nasıl bir hediyeymiş o bakem hele Alo teraspy emmi ?
Aloooo Alooo?
Alo abi yok
Aldım aldım hediyeni, dünya $ bozdurdum hatta yetmedi de bir de çeyrek altın bozdurdum ,ahanda bak bakalım beğenecekmisinDar açı lazım bence Obje çekiyorsunuz çünkü gördüğüm kadarıyla.
Ellerinize sağlık
Tespih fotoğrafında yapmak istediğinizi tam gerçekleştirememizsiniz, diğerleri çok güzel.
Allah muhabbetinizi arttırsın iyi gecelerGece gece ağır misafirim var
Ne var menüde ?Gece gece ağır misafirim var
Allah razı olsun mübarek ?Allah muhabbetinizi arttırsın iyi geceler
Çay, sade çay ?Ne var menüde ?
Nasıl yani çayın yanında çay mi doğru mu anladım ???Çay, sade çay ?