İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Fotoğraf ifadesi bu durum için daha doğrudur.selam adem usta fethiyeyi resimlerde gorunce yazayim dedim harika cekimler olmus emegine saglik ustacim saygilar bende simdi uye oldum foruma

Fotoğraf ifadesi bu durum için daha doğrudur.selam adem usta fethiyeyi resimlerde gorunce yazayim dedim harika cekimler olmus emegine saglik ustacim saygilar bende simdi uye oldum foruma
Fethiye Can'dır.selam adem usta fethiyeyi resimlerde gorunce yazayim dedim harika cekimler olmus emegine saglik ustacim saygilar bende simdi uye oldum foruma
Ve aleyküm selam, Hoşgeldiniz tekrar.
hb ustacim hayirli geceler bu arada online olan ustalarimizada .Ve aleyküm selam, Hoşgeldiniz tekrar.![]()
Siz Neresinden Fethiye'nin?hb ustacim hayirli geceler bu arada online olan ustalarimizada .
bende cevre yolu tarafindayim usta bende daglari gezerim bol bolSiz Neresinden Fethiye'nin?
İlteriş ile sağını solunu dağlarını ovalarını gezmeye çalışıyoruz da![]()
O işlerle adaşınız Ömer C Canberi ustamız ilgileniyor.adem ustacim bende bir adet samsung UE40J6370SU model bir tv var panel gitti eski paylasimlarin birisinde gormustum sanki convertor ile goruntu alabiliyormuyuz acaba
bende cevre yolu tarafindayim usta bende daglari gezerim bol bol)
Hah ta kendisibende eski elktronikcilerden ustacim emekli oldum artik ugrasmiyorum meslekle iptv serverlarim vardi onlarida biraktim artik simdi geziyorum sadece
omer usta hursit ile beraber calisan mi acaba ?
Benden de selam iletin lütfen, Perşembe günü de ben uğrarım muhtemelentamam ustacim p.tesi ugrarim yanlarina bir cayini iceyim hemde cok oldu gorusmeyeli tsk ederim ustacim
a.selam ustacim basustune tabiki selamlar saygilar gorusmek umudiyle hayirli sabahlar .Benden de selam iletin lütfen, Perşembe günü de ben uğrarım muhtemelen![]()