Canon EOS M50 İlk Fotoğraflarım

İşim yok tam aksine gidemiyoruz işte abi :dry
Ya sıkıntı yok bize her yer Cafe 8,5 :kiskis

Şaka bir yana yarın öğleden sonra görüşürüz ona göre duruma bakarız zaten ben geç kalkarım nasılsa hava bozukmuş, sonrasınaona göre karar veririz kardeşim.

Ya sıkıntı yok bize her yer Cafe 8,5 :kiskis

Şaka bir yana yarın öğleden sonra görüşürüz ona göre duruma bakarız zaten ben geç kalkarım nasılsa hava bozukmuş, sonrasınaona göre karar veririz kardeşim.
Ya gidelim çadır kuralım çayı demler içeriz yine ??

Gayet canlı kaliteli fotoğraflar video çekim kalitesi nasıl Adem Abi ilk video ilk içerik çekildi mi ?️ ?

Gayet canlı kaliteli fotoğraflar video çekim kalitesi nasıl Adem Abi ilk video ilk içerik çekildi mi ?️ ?
Heee çekildi çekildi.

Sen 39 dakika boyunca konuş ama mikrofonu CAMERA moduna alma. Sessiz film izledim kendimi.

Sonra kendime kızdım
Sonra kendime küstüm

Taktım telefonu bu günkü videoyu yine telefonla çektim :kiskis

20211203_232701.jpg

Heee çekildi çekildi.

Sen 39 dakika boyunca konuş ama mikrofonu CAMERA moduna alma. Sessiz film izledim kendimi.

Sonra kendime kızdım
Sonra kendime küstüm

Taktım telefonu bu günkü videoyu yine telefonla çektim :kiskis

20211203_232701.jpg
ilk tanışma kazası Adem Abi çok normal :kiskis
İlk motor kullandığımda arka yerine ön firene basınca ben ve motor yerde bulduk kendimizi
Bir arabayı pert etmiştim hemen ordan kaçtım motor ön çamurluk kırık sağ ayak bileğim burkulmuş bacağımda ezikler sonra bir hafta aksaya aksaya yürüdüm firenlerin yerini niye sormadım diye kendime kızdım :haha

İlk motor kullandığımda arka yerine ön firene basınca ben ve motor yerde bulduk kendimizi
Bir arabayı pert etmiştim hemen ordan kaçtım motor ön çamurluk kırık sağ ayak bileğim burkulmuş bacağımda ezikler sonra bir hafta aksaya aksaya yürüdüm firenlerin yerini niye sormadım diye kendime kızdım :haha
Gelmiş, geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın ?

Acı tecrübeler abi tekrarı olmasın elbette :)

Bir karavan olacak Adem Abi sende geze geze Türkiye turuna çıkacaksın ne hikayeler ne içerikler çıkar eylenceli neşeli keyifli gır gır şamata gündeme dair konuları işlesen belki ilerde oda olur hazır gezi kanalıda geldi yavru kanal ☺️

Geri
Üst Alt