muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Bu arçelik grubu kafayı yemiş. Tepe marka arçelik olmasına rağmen bekonun ürünleri daha yakışıklı ve modern bence
Hayırlı olsunDün satıcıya soru sordum biraz erken göndermeye çalışın diye, elim nasıl oldu bilmiyorum istem dışı "satışı iptal et" dokundu satış iptal oldu ??. Bi tanıdığımın aile dostu Beko mağaza müdürüdü. Aradık 3000 liraya bıraktı. Gittim hemen aldım. Bugün kurulumu yapıldı. Daha kullanmak nasip olmadı. Şimdilik sadece resimler paylaşabilirim.
Banyoda nemden dolayı makinelerde paslanma ihtimali var diye banyoya makine koymadım. Umarım yanılırım paslanma konusunda. Sizde dikkatli kullanın.Hayırlı olsun
Bizde 2 gündür yoğun olarak kullanılmaya başlandı ve ilk defa kurutma kullanılan biri olarak söyleyeceğim gerçekten büyük kolaylıkmış. Çıkan toza şaşırmamak elde değil. Kıyafetler yumuşacık ve çok güzel kokuyor.
Ses olayı abartıldığı kadar yok. Ayrıca banyonun penceresi açık olduğu sürece ortam rahatsız edecek kadar sıcak olmuyor. Şimdilik memnunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok da korkmayın pas olayından. 8-10 yıl geçecek de bir şekilde paslanmaya başlayacakBanyoda nemden dolayı makinelerde paslanma ihtimali var diye banyoya makine koymadım. Umarım yanılırım paslanma konusunda. Sizde dikkatli kullanın.
Benim çamaşır makinem mutfakta dolap içine gömülü. Kurutmayı da kilere koydum ama daha kullanmak nasip olmadı. Normalde haftada 3-4 defa çamaşır yıkarız ama kirli yok yıkayamıyorum ?
Beko bu konuda rüştünü ispatlamış marka ve seçtiğiniz de denenmiş modeldir. Arçelik ile aynı aileden zaten biliyorsunuz.Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve şuan eşim hamile. Bu yüzden eşimin işlerini kolaylaştırmak için çamaşır kuturması almak istiyorum. Çelik kazan olması önceliğim. Yarım iyi indirimlerde almak istiyorum. Bütçem 3100 TL
Beko D 91 HP
Arçelik 3891 KT
Samsung DV90F5E5HGW/AH
Vestel KM 9711
Grundig GDH 92
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aldığım Beko D 92 HB cihazını bu sabah Arçelik servisi kurdu. Daha kullanmadık ama genel olarak iyi duruyor.
Hoşuma gitmeyen şey, servis elemanı 100 TL ücret karşılığında akım korumalı priz önerdi. Ürünün adı "Brennenstuhl Primera Line 13.500A Akım Korumalı Akıllı Priz". Kabul ettim ama sonradan gördüm ki piyasada 65TL fiyatı varmış... Yazık...
Bu arada çamaşır makinesi üzerine kurulum yapacaksanız ve cihazı yetkili olmayan satıcıdan satın alırsanız bağlantı aparatı için ücret talep ediyorlar. En azından bu marka için durum böyle. Bizimkisi dolap üzerine kurulum olduğu için aparata ihtiyaç olmadı.
Bu konularda sürekli uyarma gereği duyuyorum ve bu konuya yönelik yayınladığım 3 ayrı youtube videom mevcut.
Ancak olaya şu gözle bakmanızı tavsiye ederim, rahatsız etmiyor o zaman.
Yetkili servis elemanları cidden zor koşullarda çalışıyorlar. Aldıkları ücretler de belli zira Güzel ülkemizin durumu belli. Ülkemde herkes saraylarda yaşamıyor malum. O nedenle yaptıkları satış karşılığında minik de olsa bir oranda prim ödüyorlar teknisyenlere iş yerleri. En azından bu prim de kendilerine bir destek oluyor ay sonunda. Bu nedenle evinize satın aldığınız sıfır ürün için gelen ekip sizden 35tl fazla almış ama , onu da bahşiş verdiniz gibi düşünün sizi rahatsız etmesin hiç olmazsa
Halbuki hepimiz insanız ve her şey samimiyet, her şey iletişimden gelir. Bunu size açıklayabilirdi. Böylece (Sizi tenzih ederek yazıyorum) İnsan kendisini aptal yerine koyulmuş hissetmez ve verdiği para onu (Sizi) rahatsız etmezdi.
Ürününüzü güzel günlerde kullanınız
Böyle durumlardan her zaman ben sizlere teşekkür ediyorum, araştırmacı ruhunuzdan dolayı[Gizli İçerik]
O kadar araştırdım maalesef videolara denk gelmemişim. Yine de muhakkak bakacağım.
Evet dürüstlük her zaman önemli, yoksa parasında değilim. Neyse yine de helal olsun.
Yıkama Samsung, kurutma Beko. Her ikisi de emin ellerde
Teşekürler Adem Helvacı
Grundigin aslında tepe kalite olması lazım ama aynı kalitedeler. Hattz bazı ürünlerde grundig daha pahalı. 900 tl lik fark fazla muhtemelen grundigin o model alt seriHerkese merhaba, ev kuracağım diye tavsiye ararken kendimi bu forumda buldum .
Beko da 3000 tl civarı olan bir model grundig de 2100 tl idi, kurutma makinası olarak..
Beko önerisi yapılmış, grundig de genel kalite anlamında birebir mi acaba?
Yoksa sacı plastiği vs daha mı uyduruk?
Aslında bu sorumu genel olarak da sormak istiyorum, arçelik altus kıyasında, altus içi aynı da olsa, plqstiği sacı sanki adi gibi geldi bana. (uzman değilim, tüketici görüşü)
Zaten en yüksek yorum oranı bunda olmuş. Acaba diyorum grundig pazarlama stratejisi mi yapıyor internette. Fiyatları marka grubu içinde çok uygun.
Grundig de böyle mi acaba, alt kalite mi? Adem Helvacı
Herkese merhaba, ev kuracağım diye tavsiye ararken kendimi bu forumda buldum .
Beko da 3000 tl civarı olan bir model grundig de 2100 tl idi, kurutma makinası olarak..
Beko önerisi yapılmış, grundig de genel kalite anlamında birebir mi acaba?
Yoksa sacı plastiği vs daha mı uyduruk?
Aslında bu sorumu genel olarak da sormak istiyorum, arçelik altus kıyasında, altus içi aynı da olsa, plqstiği sacı sanki adi gibi geldi bana. (uzman değilim, tüketici görüşü)
Zaten en yüksek yorum oranı bunda olmuş. Acaba diyorum grundig pazarlama stratejisi mi yapıyor internette. Fiyatları marka grubu içinde çok uygun.
Grundig de böyle mi acaba, alt kalite mi? Adem Helvacı