Tavsiye vermeyeceğim ama alırken yıkama+kurutmalı makina almayın sadece kurutma makinası alın
Çamaşır makinesinde olduğu gibi kurutma makinesinde de yine ARÇELİK grubundan BEKO önereceğim.
VESTEL in kurutmalı makinesini şu an halen kullanan birisi olarak konuya girmiyorum dahi, ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Satın alırken ucuz olsun ama çok elektrik parası ödeyeyim derseniz D73KT
İlk başta biraz yüksek ödeyeyim ama enerji verimliliği yüksek olsun derseniz (Önerim bu dur) D81 incelemenizi tavsiye ederim.
Marka BEKO olsa da, içiniz rahat olsun mühendislik dışarıdan
Verilen ürün kodlarını aratarak hedefe ulaşmak mümkün...Ado Baskan sende olmasan yanmisiz valla/
Allah senden razi olsun.
Ama net olarak ne tavsiye ettigini anlamadim ;)
Uzun yillar kullanabilecegim bir F/P urunu lazim.
Camasirlari evin icinde kurutmaya calismaktan cigerlerimiz bitti /
Verilen ürün kodlarını aratarak hedefe ulaşmak mümkün...
Hocam neden Arçelik değil de özellikle Beko dediniz. birde dışarıdan mühendislik derken hangi markadan? açabilirmisiniz?Çamaşır makinesinde olduğu gibi kurutma makinesinde de yine ARÇELİK grubundan BEKO önereceğim.
VESTEL in kurutmalı makinesini şu an halen kullanan birisi olarak konuya girmiyorum dahi, ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Satın alırken ucuz olsun ama çok elektrik parası ödeyeyim derseniz D73KT
İlk başta biraz yüksek ödeyeyim ama enerji verimliliği yüksek olsun derseniz (Önerim bu dur) D81 incelemenizi tavsiye ederim.
Marka BEKO olsa da, içiniz rahat olsun mühendislik dışarıdan
Estağfurullah güzel kardeşim, Söz konusu kurutma olunca, enerji tüketimi çok olur o nedenle verimliliğe yönelik mühendisliğe satın alırken biraz para versek de, ülkemizdeki elektrik parası kontrolsüzlüğü ile o fark zaten bir senede kapanır merak etmeyin o nedenle önerim D 81 HP A++D 81 HP
D 81 HP A++
D 81 HPS
Gibi 3 secenek cikiyor. Adem Helvacı
Nokta atis yap baba bize. ;)
Cahiliz biz.
Hocam neden Arçelik değil de özellikle Beko dediniz. birde dışarıdan mühendislik derken hangi markadan? açabilirmisiniz?
Estağfurullah güzel kardeşim, Söz konusu kurutma olunca, enerji tüketimi çok olur o nedenle verimliliğe yönelik mühendisliğe satın alırken biraz para versek de, ülkemizdeki elektrik parası kontrolsüzlüğü ile o fark zaten bir senede kapanır merak etmeyin o nedenle önerim D 81 HP A++
HPS olanı zaten aynı malın gri olanı, S silver yani