S
SONKULLANICI
Aktif Üye
- 16 Nis 2019
- 242
- 65
Buzdolabında özellikle vestelde, tamiri mümkün olmayanın yerine yeni ürün teklifi alan arkadaş var mı içinizde? Ne tür teklifler ile geliyorlar?
yanılmıyorsam yeni buzdolabının ücretinin %50 talep ediyorlar.Buzdolabında özellikle vestelde, tamiri mümkün olmayanın yerine yeni ürün teklifi alan arkadaş var mı içinizde? Ne tür teklifler ile geliyorlar?
İyi ama, daha garantisi dolmadı eski buzdolabının,buna rağmen mi bu kadar talep ediyorlar?3 yıl daha garantisi kalmıştı.yanılmıyorsam yeni buzdolabının ücretinin %50 talep ediyorlar.
Ben de öyle düşünüyorum aslında, ama bakalım ne göreceğiz.garantı kapsamında ıse ve tamır mumkun degılse yenısını vermelerı gerkmıyormu ?
Garanti devam ediyorsa size yeni dolabı ücretsiz verecekler. Burada dikkat etmeniz gereken nokta aynı seri buzdolabı ellerinde yoksa denk yada bir üst model vermek zorundalar.İyi ama, daha garantisi dolmadı eski buzdolabının,buna rağmen mi bu kadar talep ediyorlar?3 yıl daha garantisi kalmıştı.
Teşekkürler,aynı buzdolabının yeni üretimini gönderecekler,biraz önce aradılar.Tek farkı, elk.sarfiyatı bir tık daha iyiymiş.Benimkisi F grubu idi, bu gönderecekleri E grubu imiş.Gövde de gaz kaçağı varmış.Umarım yeni üretimde telafi etmişlerdir bu sorunu.Dediğiniz gibi paradan falan bahseden olmadı hiç.Sevindim,didişmekten kurtulmuş olduk.Vestel'e de güvenimiz artmış oldu haliyle.Garanti devam ediyorsa size yeni dolabı ücretsiz verecekler. Burada dikkat etmeniz gereken nokta aynı seri buzdolabı ellerinde yoksa denk yada bir üst model vermek zorundalar.
Alt seri cihazı kabul etmeyin.
garanti ilgi birşey yazmayınca garanti dışı işlem olarak düşündüm. Garanti dışı olsa bile gövde kaçaklarında yeni cihazı indirimli şekilde veriyorlar.Teşekkürler,aynı buzdolabının yeni üretimini gönderecekler,biraz önce aradılar.Tek farkı, elk.sarfiyatı bir tık daha iyiymiş.Benimkisi F grubu idi, bu gönderecekleri E grubu imiş.Gövde de gaz kaçağı varmış.Umarım yeni üretimde telafi etmişlerdir bu sorunu.Dediğiniz gibi paradan falan bahseden olmadı hiç.Sevindim,didişmekten kurtulmuş olduk.Vestel'e de güvenimiz artmış oldu haliyle.
Ilk 30 gun cihaz arıza verirse değişim için istiyorlar.Yeni buzdolabını getirdiler.Kutulu şekilde.Kutusunu da saklayın dediler.Koca kutu, köpükler falan, hanımla papaz oluyoruz evde.Bu kutu saklanması olayı ne kadar önemli ya da önemsiz?Ne kadar süre saklanmalı ya da boşuna mı saklıyoruz,bilgisi olan arkadaşlar,bilginize ihtiyaç var yani. Teşekkürler.
3 gun once siemens buzdolabi kurulumu oldu borusan lojistik kutu kopuk vs. cikarip hepsini goturdu gelen yetkili servisde kutu ile ilgili birsey soylemedi .Yeni buzdolabını getirdiler.Kutulu şekilde.Kutusunu da saklayın dediler.Koca kutu, köpükler falan, hanımla papaz oluyoruz evde.Bu kutu saklanması olayı ne kadar önemli ya da önemsiz?Ne kadar süre saklanmalı ya da boşuna mı saklıyoruz,bilgisi olan arkadaşlar,bilginize ihtiyaç var yani. Teşekkürler.
O zaman 30 gün sonra çöpe atabiliriz yani. Tamam.Teşekürler.Ilk 30 gun cihaz arıza verirse değişim için istiyorlar.
siz yinede servise danismadan atmayin.O zaman 30 gün sonra çöpe atabiliriz yani. Tamam.Teşekürler.
Değişen önceki dolabı, servis kutusuz getirmişti zaten.Anlamadım şimdi niye kutu dursun dediler.Hatta asansöre sığmadığı için kapaklarını söküp öyle çıkardılardı.Evde tekrar takmışlardı kapaklarını.3 gun once siemens buzdolabi kurulumu oldu borusan lojistik kutu kopuk vs. cikarip hepsini goturdu gelen yetkili servisde kutu ile ilgili birsey soylemedi .
Tamam, nolur nolmaz evet.siz yinede servise danismadan atmayin.