Samsung RT50K600PWW Model dolabı aldım. Aslında Profilo almaya karar vermiştim ama Sakarya ya gönderen firma olmadığı için Samsung aldım. Bu modelde bahsedilen boru kaçağı problemi yoktur umarım. Çünkü önceki dolabım bu yüzden hurdaya çıktı.Kompresör kalorisine ek olarak kullanılan kondenserin büyüklüğüde önemli.
Samsung hem kondenseri hemde Kompresörü büyük koymayı tercih ediyor bu yüzden genellikle samsung buzolabi tavsiye ederim.
(Yerli üretim hariç)
Gövde, boru çatlağı sorunu bir dönem fazlaca yaşandı bunun önüne geçtiler diye biliyorum.
K serisini uzunca süredir kullanıyorumSamsung RT50K600PWW Model dolabı aldım. Aslında Profilo almaya karar vermiştim ama Sakarya ya gönderen firma olmadığı için Samsung aldım. Bu modelde bahsedilen boru kaçağı problemi yoktur umarım. Çünkü önceki dolabım bu yüzden hurdaya çıktı.
Samsung buzdolabım geldi 1 haftadır kullanıyorum. Soğutması, sesi vs şimdilik oldukça memnunum.
Tek şikayetim daha önce kullandığım arçelik 5192nf dolabımın iç dizaynı çekmeceleri, gözleri vs sanki daha kullanışlı gibiydi. Belki de ona alıştığımız için böyle geliyordur, neyse buna da alışırız. Dolapta kullanılan kompresör bilgisini öğrenmek isteyen olursa diye ekliyorum, ben kapasite vs pek bir bilgi bulamadım ama belki üstadlar bilgi verebilir.
![]()
Sota,