Arçelik bu ara motorları sorun oluyor gibi, bize de değişim verildi bekliyoruz.Arçelik'teki modeli 570505 EB 1 hafta önce aldım. Gayet memnundum fakat dün sabah kalktığım da hem dondurucu hem buz dolabı çalışmıyordu. Servisi yönlendirdiler motor arızası varmış değişim yazdılar bakalım kaç güne getirecekler. Buda benim şansızlığım olsun.
Geçmiş olsun, şans sanırım bu durumlar, değişim kararı iyi olmuş tamir edelim dememişler. Benim de 2 hafta içinde aldığım su ısıtıcılarda (kettle) sorunlar çıkmıştı A101'den aldığımı iade edebildim ama Karacadan aldığım duruyor.Arçelik'teki modeli 570505 EB 1 hafta önce aldım. Gayet memnundum fakat dün sabah kalktığım da hem dondurucu hem buz dolabı çalışmıyordu. Servisi yönlendirdiler motor arızası varmış değişim yazdılar bakalım kaç güne getirecekler. Buda benim şansızlığım olsun.
Teşekkür ederim. Evet yetkilisi servis çalışanı hemen dedi motor arızası değişim diye . Bu gün sonra da mesaj geldi değişim onaylandı diye . Umarım tekrarlamaz .Geçmiş olsun, şans sanırım bu durumlar, değişim kararı iyi olmuş tamir edelim dememişler. Benim de 2 hafta içinde aldığım su ısıtıcılarda (kettle) sorunlar çıkmıştı A101'den aldığımı iade edebildim ama Karacadan aldığım duruyor.
Gece sessizliğinde rahatsız edici ses seviyesi var ve normal buzdolabı sesi değil "bızzzz" şeklinde tiz bir ses...Arkadaşlar, bu inverter motorlu buzdolapları nasıldır?Voltaj dalgalanmalarına karşı fazla duyarlı diyorlar.işin iç yüzü nedir acaba,klasik kompresörlere göre?
Elktr. sarfiyatı konusunda bir fikir edinebildiniz mi acaba?Gece sessizliğinde rahatsız edici ses seviyesi var ve normal buzdolabı sesi değil "bızzzz" şeklinde tiz bir ses...
Buzdolabı, bu sesin duyulmayacağı yerdeyse sorun değil ama benim gördüğüm yerdeki gibi 1+1 evler için sıkıntı.
Yazlıktaydı, o konuyu irdeleyecek kadar fırsat olmadı.Elktr. sarfiyatı konusunda bir fikir edinebildiniz mi acaba?