Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu model hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim acaba?
Nedim Merhabalar nasılsın görüşmeyeli?
Ben etiketini atlamışımdır muhtemelen, gözümüzden kaçtı ise kusura bakma lütfen.
Biraz beklersen gerekli kontrolleri yaparak cevap yazarım sana birazdan
R6000 Donper
skayalar2 hocam; Biz Beko no frost 970465 model buzdolabından aldık 20 gün oldu alalı tek kelime ile harika ) Ailece Daha önce de Beko buzdolabı kullanmış bir kardeşiniz olarak size Beko'nun bu modelini tavsiye ederim.Bir buzdolabı bakıyorum.
Butcem max 3.500 cıvarı
Bu iki ürün iyi gibime geldi
vestel NF480 A++ / beko 970504 MB
yerlı malı - servıs gıbı etkenlerı de dusundum
Yardım ve katkılarınız beklerim dostlar
Tesekkurler.
Teşekkürler hocam bende öyle düşünmüştüm. Yalnız genişlik yönünden 5310 tercih ettim. Amca oğlu beyaz eşya tamircisi elektronik olması çok önemli değil dedi nedeni de ben tasarruflu olsun diye aldım. Digital de olsa mekanik de olsa aynı derecelerde çalışacak dedi. Bende haklı gördüm olmazsa içine bir derece atarız artık5110 olanını al hocam. Kontrol paneli dijital. İlerde iyiki almışım dersin. Mekanik kontrol paneli olanların devri bitti. Bende düşünüyorum 5110 modelini ama dolabım halen bozulmadı bozulursa alıcam. Hepsi burada da 3100 lira şuan.
çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinTeşekkürler hocam bende öyle düşünmüştüm. Yalnız genişlik yönünden 5310 tercih ettim. Amca oğlu beyaz eşya tamircisi elektronik olması çok önemli değil dedi nedeni de ben tasarruflu olsun diye aldım. Digital de olsa mekanik de olsa aynı derecelerde çalışacak dedi. Bende haklı gördüm olmazsa içine bir derece atarız artık
5310 Ürünü aldım servisi bekliyorum kurması için. Denemelerimi yazarım. Özellikle elektrik tasarrufuna bakacağım.
Grundig'in Arçelik'teki modeli 570505 EB modelini 2 yıldır kullanıyoruz. Tam fiyat performans ürünü, oldukça sessiz, Grundig de öyle midir bilmiyorum. Aralarında epey fiyat farkı var. Eğer teknik özellik farkı yoksa Grundig tercih edilebilir. Bir araştırın derim.Herkese merhaba Vestel marka ürürüm bozulduğu için yeni bir buz dolabı almak istiyorum. işin içine girdikçe kafamda karıştı bütçemde. şuanlık kafamda ki ürünler bunlar acaba hangisini almalıyım yada öneride bulunacağız ürünler var mı ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim. Evet memnunuz. Soğutması çok iyi. Sadece aşırı vakum yapmasından ötürü alt kapı fitili yırtılmıştı, fitili ücretsiz değiştirdiler, sorun ortadan kalktı.E e.nar, Teşekkür ederim evet aslında fiyat olarak çokta fiyat farkları yok aralarında . eğer kullanıcı olarak memnunsanız fiyat araştırmalarına başlıyayım.