Bulaşık makinesi tavsiyesi Ana Konu

Eniştenin Arçelik bulaşık makinası (Arçelik sevdalası adam herşeyi Arçelik almış).su akıtıyormuş bir kaç kere yaptırmış ama artık makinadan memnün değiller.Yeni makine almak istiyorlar 2000-2500 tl civarı ben hepsi buradadan baktım hoover bulaşık makinelerini gördüm.bu marka bulaşık makinasında iyimidir tavsiye edermisiniz.eğer tavsiye etmiyorsanız başka marka modelde olabilir.ustalardan yardım bekliyorum.

Arçelik 6588

enişte bu sefer Arçelik istemiyor. Yakın zamanda Arçelik çamaşır makinası aldı hiç memnun değiller.çok sesli çalışıyormuş ve sıkmada yerinden oynayıp öne geliyormuş servis gelip normal deyip gidiyormuş.

enişte bu sefer Arçelik istemiyor. Yakın zamanda Arçelik çamaşır makinası aldı hiç memnun değiller.çok sesli çalışıyormuş ve sıkmada yerinden oynayıp öne geliyormuş servis gelip normal deyip gidiyormuş.
Makinanın bir tarafını dayayın diğer tarafına bezi sıkıca kıvırıp sokun. Yeni makinanın yürümesi saçma muhtemelen yer yamuk olduğu için teraziye alamamışlardır.

makinayı kapalı balkon gibi bir yere koymuşlar tezgah altında değil.

Bi arkadaş arçelik bulasık makinası bölümünde calısıyor alacaksan altus al icine yerli parça takıyoruz arçelik olanların içi çin malı dedi istersen tam model de sorarım

Ustalar şu ikisinden hangisini önerir acaba.
20 küsur yıllık Whirpool ses yükseltmeye başladı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2 ay önce aldık Arçelik ürünü, içişleri bakanından geçer not aldı... :ok

Bi arkadaş arçelik bulasık makinası bölümünde calısıyor alacaksan altus al icine yerli parça takıyoruz arçelik olanların içi çin malı dedi istersen tam model de sorarım
Aslında hepsinin aynı olması lazım. İlginç.

Vestel kullanıyoruz , alalı 1 seneyi bir kaç ay geçti çok memnunuz ?

Geri
Üst Alt